paistettua-kuhaa

 

Kuha on todella herkullinen kala niin arkeen kuin juhlavampaankin ateriaan. Kuhan liha on valkoista, kiinteää, keskirasvaista ja fileoituna lähes ruodotonta.

Erikssonin kalatukun kotimainen kuha kasvatetaan Kuhinan kalankasvatuslaitoksella. Kasvatus perustuu ympäristöystävälliseen kiertovesitekniikkaan, jonka WWF luokittelee vihreälle listalleen. Luonnon kuhan saanti on välillä epävarmaa, mutta kasvatettua kuhaa saa aina verkkoruokakaupastamme.

Usein kuhafileet kääritään rulliksi ja tarjotaan herkullisten kastikkeiden kanssa. Kuhafileet voi pariloida, leivittää eli paneroida ennen paistamista tai paistaa ihan sellaisenaan kuten tässä ohjeessamme.

Klikkaa PAISTETTUA KUHAA ohjeesen tästä. Tarvittavat tuotteet on koottu ohjeen viereen, klikkaat ne vaivatta ostoskoriisi.

 

Kalassa on monia hyviä ominaisuuksisa ja virallisissa ravitsemussuosituksissa kalaa kehotetaankin syömään ainakin kaksi kertaa viikossa, eri kalalajeja vaihdellen.