Huom! Osa tämän kaupan toiminnallisuuksista on estynyt! Sivulla asioiminen on sinulle miellyttävämpää kun luet ohjeen kuinka toimia.

Rouskuva appelsiiniwok

appelsiiniwok

Kun wokkaat älä unohda Rouskuvan Rapeaa Silmusalaattia! Tässä tarjolla resepti 3-4 hengen Rouskuvaan appelsiiniwokiin:

Tarvitset:

4 maustamatonta kanan minuuttipihviä

100gr katkarapuja

1 punainen paprika

1 keltainen paprika

1/2 kukkakaali

1 porkkana

1 punainen chili

1/2 rasiaa Rouskuvan Rapeaa Silmusalaattia

1 rkl seesaminsiemeniä

koristeluun: maapähkinöitä/maapähkinärouhetta ja tuoretta persiljaa

 

Stir fry -kastike:

1/2 dl appelsiinimehua

1/4 dl soijaa

1/4 dl vettä

2 rkl sokeria

Lisukkeeksi: jasmiini tai basmatiriisiä

 

Tee näin:

Preppaa kasvikset: pilko paprikat lohkoiksi, revi kukkakaali pieniksi kukinnoiksi, leikkaa porkkanasta ohuita suikaleita ja pilko sitruunaruoko sekä chili pieniksi kuutioiksi.

Pilko kanan minuuttifileet suikaleiksi ja paista ne kuumassa wok-pannussa lähes kypsäksi. Siirrä suikaleet lautaselle, jonka voit halutessasi peittää kannella/foliolla.

Lorauta kuuman wokin pohjalle rypsiöljyä ja lisää kukkakaali. Kääntele niin kauan kunnes kukkakaali alkaa hieman pehmentyä. Lisää paprika, porkkanasuikaleet, sitruunaruoko, chili ja seesaminsiemenet sekä ihan viimeiseksi Rouskuvan Rapea Silmusalaatti. Kuumenna wokissa niin kauan kunnes kaikki kasvikset ovat lähes kypsiä.

Sekoita stir fry -kastikkeen ainesosat kupissa. Lisää kanasuikaleet kasvisten joukkoon ja kaada päälle stir fry -kastike. Anna hautua muutaman minuutin ajan ja ota wok pois liedeltä. Lisää tässä vaiheessa katkaravut.

Nostele wok lautaselle riisin päälle ja koristele persiljalla sekä maapähkinöillä.

 

Resepti: Silmusalaatti.fi