Huom! Osa tämän kaupan toiminnallisuuksista on estynyt! Sivulla asioiminen on sinulle miellyttävämpää kun luet ohjeen kuinka toimia.

 Cannelonit 4lle 2ksi päiväksi

Broileria

Tarvitset:

Pakkaus Canneloni pastaa

2dl soijarouhetta

1prk tomaattimurskaa

4rkl tomaattipyrettä

5 kynttä valkosipulia

Provencen yrttiseosta

Suolaa

Mustapippuria

2dl maitoa

2rkl voita

2rkl jauhoja

1dl juustoraastetta 

 

Tee näin:

Turvota soijarouhe 2dl ssa kasvislientä. Kaada pannulle oliiviöljyä. Silppua joukkoon valkosipuli ja anna kuullottua. Lisää turvonnut soijarouhe ja yrtit, sekä suolaa. Anna nesteen haihtua hieman. Lisää tomaattimurska ja pyre. Anna muhia puolisen tuntia.

Tee juustokastike. Sulata voi kattilassa. Lisää jauhot vispaten. Kaada maito sekaan pikkuhiljaa osissa ja anna kastikkeen saostua kokoajan vispaten. Lisää lopuksi juustoraaste, suola ja mustapippuri. Ota kastike pois liedeltä.

Ota Canneloniputket esille ja uunivuoka. Täytä cannelonit soijarouhekastikkeella pikkulusikan avulla niin, että cannelonin toinen pää on vuokaa vasten, ettei täyte pääse valumaan ulos. Asettele cannelonit tiiviisti vuokaan, kaada päälle juustokastike ja laita uuniin 200c n.40min.