Huom! Osa tämän kaupan toiminnallisuuksista on estynyt! Sivulla asioiminen on sinulle miellyttävämpää kun luet ohjeen kuinka toimia.

Täytetyt grillipaprikaveneet

Grillipaprikaveneet

Tarvitset:

Erivärisiä paprikoita

Kinkku-tai broilerisuikaleita

Tuorejuustoa

Suolaa

Pippuria

Juustoraastetta


Tee näin:

Pese ja halkaise paprikat pitkittäin kolmeen osaan veneiksi, poista siemenet.

Sekoita suikaleliha tuorejuuston, ruohosipulisilpun ja mausteiden kanssa jäykäksi tahnaksi. Älä laita tuorejuustoa liikaa ettei valu grillatessa pois paprikaveneistä.

Lusikoi täyte paprikoiden sisään ja ripottele pinnalle vielä juustoraastetta. Grillaa kevyesti kunnes juusto on sulanut ja paprikat saaneet väriä, voit nostaa veneet myös folion päälle kypsymään etteivät pala.

 

Tarjoile Emil Halmeen maalaisleivän ja tuorejuuston kanssa.