Huom! Osa tämän kaupan toiminnallisuuksista on estynyt! Sivulla asioiminen on sinulle miellyttävämpää kun luet ohjeen kuinka toimia.

Halloumisalaatti

Salaatti

Tarvitset:

1 halloumjuusto

1 lehtisalaatti

puolikas jäävuorisalaatti

kirsikkatomaatteja

kapriksia

1 parsakaali

 

Kastike:

sitruunamehua 1/2 situunan verran

valkoviinietikkaa 2 rkl

sesamöljyä 1 rkl

rypsiöljyä 1/2 dl

1 valkosipulin kynsi murskattuna ja pilkottuna

suolaa ja pippuria


Tee näin:

Höyrytä/keitä parsakaali nupuiksi irroteltuna. Paista halloumit viipaleina tilkassa voita, kunnes viipaleiden pinta ruskistuu kullanruskeaksi molemmin puolin.

Revi salaatit kulhoon, puolita kirsikkatomaatit. Laita kaikki kulhoon ja sekoita käsin. Ripotele kourallinen kapriksia.

Tee kastike. Sekoita ainekset keskenään pienessä kupissa haarukalla. Kaada kastike kulhoon ja sekoita hellästi. Annostele salaatti valmiiksi lautaselle ja lisää päälle halloumi, sekä höyrytetyt parsakaalit, joiden päälle lisätään vielä nokare voita.