Huom! Osa tämän kaupan toiminnallisuuksista on estynyt! Sivulla asioiminen on sinulle miellyttävämpää kun luet ohjeen kuinka toimia.

Juureskeitto ja herkulliset ruiskorput

Tarvitset:

Eilinen juureskeitto

 

Korput n. 44kpl:

150 g voita tai margariinia

25 g hiivaa

2 tl kuminaa

1 tl anista

2 tl suolaa

1 dl siirappia

5 dl venhäjauhoja

5 dl rasvatonta maitoa

8 dl ruisjauhoja

 

Tee näin:

Ruskista kanajauheliha ja lisää taco-maustepussi ja vesi, anna kiehua 5 min. Kuutio sipuli ja paprika.

Asettele tacot uunivuokaa ja lusikoi niihin kanajauhelihaa, sipuli ja paprikakuutiot sekä juustokastiketta ja salsaa. Lisää pinnalle muutama janapeno viipale ja kruunaa juustoraasteella.

Lämmitä tacot uunissa 200 C asteessa noin 10 minuuttia kunnes ovat pinnalta kauniin ruskeat.

 Ruiskorput