Huom! Osa tämän kaupan toiminnallisuuksista on estynyt! Sivulla asioiminen on sinulle miellyttävämpää kun luet ohjeen kuinka toimia.

Kananpojan koipireittä riisipedillä

Koipireittä riisipedillä

 Tarvitset:

1 pkt (2 kpl) Kariniemen Kananpojan Koipireisi pintamaustettu
2 ½ dl risottoriisiä
6 dl vettä + 1 kanaliemikuutio
½-1 tl timjamia, rakuunaa tai muuta yrttiä
100 g miniluumutomaatteja


Tee näin:

Herkullinen arkiruoka valmistuu kätevästi uunissa.
Maistuvaksi pintamaustettu Kananpojan Koipireisi pitää maut erillään alla kypsyvästä riisistä.

Ota koipireidet huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen kypsennystä.
Laita risottoriisi reunalliseen uunivuokaan.
Kiehauta vedestä ja kanaliemikuutiosta liemi ja kaada vuokaan.
Ripottele joukkoon yrtit ja miniluumutomaatit.
Nosta päälle koipireidet.
Kypsennä 200-asteisessa uunissa 40-50 minuuttia.

Nosta pöytään ja nauti!


Resepti: Kariniemi