Huom! Osa tämän kaupan toiminnallisuuksista on estynyt! Sivulla asioiminen on sinulle miellyttävämpää kun luet ohjeen kuinka toimia.

Karitsan paahtopaistipalat

 

kkk

Valmistusaineet

Karitsan paahtopaistia

Marinadi lihalle:
Valkosipulia
Oliviöljyä
Tuoteita yrttejä: timjamia, rosmariinia, persiljaa, minttua
Suolaa
Rouhittua mustapippuria myllystä

Valmistusohje

Sekoita kaikki marinadin ainekset keskenään. Laita lihapalat marinoitumaan pussiin marinadin kanssa jo edellisenä päivänä.

Ota lihapalat huoneenlämpöön hyvissäajoin. Ruskista karitsan palat nopeasti kuumalla pannulla, jotta pinta saa ruskean värin.

Nosta lihat tarjoiluvadille ja laita uuniin 200 asteeseen kypsymään vielä sisältä, riippuen lihojen paksuudesta noin 20-30 min.

 

Palaa takaisin pääsiäisen resepteihin.