Huom! Osa tämän kaupan toiminnallisuuksista on estynyt! Sivulla asioiminen on sinulle miellyttävämpää kun luet ohjeen kuinka toimia.

Karitsankaretta yrtti-pistaasipähkinä kuorrutteella

Kare

Valmistusaineet

Karitsankare
Suolaa
Mustapippuria

Kuorrute:
2-3 valkosipulinkynttä
1-2dl minttua, persiljaa, timjamia
100g kuorittuja pistaasipähkinöitä
1 sitruuna
Oliiviöljyä

Valmistusohje

Tee ensin kuorrutetahna. Laita kulhoon 2-3 valkosipulinkynttä paloina, lisää 1-2 dl tuoreita yrttejä. Lisää n. 100 g kuorittuja, suolaamattomia pistaasipähkinöitä, 1 sitruunan kuoriraaste ja mehu sekä noin 1 dl oliiviöljyä. Soseuta sauvasekoittimella, tahnan pitää olla sen verran tannakkaa, että se pysyy lihan pinnalla. Anna tahnan tekeytyä muutama tunti.

Ota pannulla väri karitsankareisiin, mausta suolalla ja pippurilla, lisää tahna päälle ja kypsennä uunissa, kunnes liha on roseeta. Leikkaa annospaloiksi ja lisää vielä kuorrutetahnaa lihojen päälle tai viereen. Tarjoile esimerkiksi riisin kera.

Nauti hyvässä seurassa!


Palaa takaisin reseptien etusivulle

Resepti: Viherpippurin kokkailuista