Huom! Osa tämän kaupan toiminnallisuuksista on estynyt! Sivulla asioiminen on sinulle miellyttävämpää kun luet ohjeen kuinka toimia.

Katkarapupasta

Simpukkapasta

Ihana tomaattinen katkarapupasta lämmittää viileänä syksyntuoksuisena iltana. Hieman valkosipulia, valkoviiniä ja tomaattia … mmm, mitkä tuoksut valtaavat koko keittiön! Tämän herkun valmistaminen on helppoa ja nopeaa.

Tarvitset:

Pussillinen katkarapuja

1,5 dl valkoviiniä

1 purkki paseerattua tomaattia

2 sipulia

4 valkosipulin kynttä

Mustapippuria

Suolaa

Provencen yrttejä

parmesan-lastuja

 

Tee näin:

Pilko sipuli ja valkosipuli. Laita ne pannulle kuullottumaan oliiviöljyn kanssa. Lisää viini ja anna alkoholin haihtua (sen tuntee tuoksusta). Lisää paseerattu tomaatti, anna kastikkeen muhia hetki ja lisää lopuksi katkaravut. Mausta suolalla, pippurilla ja yrteillä. Kun katkaravut ovat lämmenneet, tarjoile pastan ja parmesaaniraasteen kanssa.