Huom! Osa tämän kaupan toiminnallisuuksista on estynyt! Sivulla asioiminen on sinulle miellyttävämpää kun luet ohjeen kuinka toimia.

EdellinenSeuraava

KOMERO-PUSSI KERMAINEN KYLMÄSAVUKIRJOLOHI-PASTA 2:LLE 20MIN LAKTOOSITON

KOMERO-PUSSI KERMAINEN KYLMÄSAVUKIRJOLOHI-PASTA 2:LLE 20MIN LAKTOOSITON

Saatavuus: Tilattavissa

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

7,99 € /kpl
(4,00 €/annos)
Hinta alkaen 7,43 €
kpl

Komeron ruokakasseissa on resepti ja tarvittavat ainekset kahden henkilön ateriaan. Ruoat on suunnitellut huippukokki Henri Alén.

Pennepasta (durumvehnäjauho, vesi), ruokakerma (15 % Kerma (maito), stabilointiaineet (E1450, E412), happamuudensäätöaine(E331).), kylmäsavustettu kirjolohi (Suomi), salottisipuli, oliiviöljy, tilli.

Paino: 650g

Valmistusaika: 20min

Laktoositon

Komero-pusseilla on käyttöaikaa vähintään 3 vuorokautta toimituspäivän jälkeen.

Kermainen kylmäsavukirjolohipasta on eräänlainen klassikko. Parhaat
annokset ovat usein yksinkertaisia, kuten tämäkin.
Sipulia kuullotetaan yksinkertaisesti vain hetki, jonka jälkeen
joukkoon lisätään kerma, lohisuikaleet, tilli sekä al denteksi keitetty laadukas italialainen pennepasta.

1. Laita pastavesi kiehumaan ja lisää sinne runsaasti merisuolaa.

2. Kuori ja kuutioi salottisipuli.

3. Suikaloi kylmäsavulohi.

4. Kun pastavesi kiehuu kunnolla lisää joukkoon pasta ja keitä al denteksi, n. 10 minuuttia.

5. Kuullota salottisipuli pannulla keskilämmöllä öljyssä.

6. Lisää pannulle kerma, anna kiehahtaa ja lisää sen jälkeen pannulle lohisuikaleet. Anna kypsyä pari minuuttia.

7. Kun pasta on kypsää, valuta se hyvin ja sekoita kastikkeen joukkoon.

8. Mausta pippurilla sekä silputulla tillillä ja nauti!

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: KOMERO-PUSSI KERMAINEN KYLMÄSAVUKIRJOLOHI-PASTA 2:LLE 20MIN LAKTOOSITON