Huom! Osa tämän kaupan toiminnallisuuksista on estynyt! Sivulla asioiminen on sinulle miellyttävämpää kun luet ohjeen kuinka toimia.

Paahdettu punajuurisalaatti

Paahdettu punajuurisalaatti

Tarvitset:

Punajuuria

Fetaa

Rucolaa

Punasipulia

Oliiviöljyä

Suolaa

Sokeria

Pippuria

Vaaleaa balsamietikkaa tai valkoviinietikka

 

Tee näin:

Kuori ja paloittele punajuurit reiluiksi lohkoiksi leivinpaperin päälle uunin pellille. Pirskottele pinnalle oliiviöljyä ja pyörittele lohkoja öljyssä hiukan, rouhi pintaan suolaa. Paahda punajuuria 200 asteisessa uunissa 35-45 minuuttia riippuen lohkojen paksuudesta. Valmista sillä aikaa marinadi: Pilko punasipulia pieneksi silpuksi, lisää valkoista balsamicoa ja oliiviöljyä suhteessa 1:3 niin että sipulisilppu peittyy reilusti, mausta suolalla, pippurilla ja ripauksella sokeria.

Anna makujen tasaantua kunnes punajuuret tulevat uunista. Pöyrittele rucolan lehdet marinadissa, kumoa punajuuret niiden päälle ja murusta fetaa pinnalle. Pirskottele loppu marinadi koko komeuden päälle. Tarjoile paistetun Kuhan kanssa.

http://www.kauppahalli24.fi/paistettua-kuhaa