Huom! Osa tämän kaupan toiminnallisuuksista on estynyt! Sivulla asioiminen on sinulle miellyttävämpää kun luet ohjeen kuinka toimia.

Perjantain papudippi nachoksille

papudippi

Tarvitset:

5 pekoninsiivua

1 prk eli 240 g kidneypapuja

2 tomaattia

2 valkosipulinkynttä

70 g tomaattipuretta

2 tl sokeria

1/2 tl sormisuolaa

1/2 tl chilijauhetta

1 tl paprikajauhetta

1/2 tl juustokuminaa

n. 1 dl vettä

 

Tee näin:

Paista pekoneja ensin pannulla rapeaksi. Silppua tällä välin tomaatti ja valkosipulinkynnet. Lisää kaikki loput ainekset pannulle pekonien joukkoon ja anna muhia n. tunnin ajan. Lisää vettä tarpeen mukaan. Tuloksena on kuitenkin tarkoitus olla tuhti ja paksu dippi, joten älä liioittele. Ja anna dipin hautua, maku syntyy pitkään hauduttelemalla. Osa pavuista kannattaa muussata haarukalla, näin dipistä tulee mehevää. Tarjoa papudippi hieman lämpimänä, rapeiden nachosten ja meksikolaisen oluen kera.