Huom! Osa tämän kaupan toiminnallisuuksista on estynyt! Sivulla asioiminen on sinulle miellyttävämpää kun luet ohjeen kuinka toimia.

Parsa-fetapiirakka

Parsa-fetapiirakka

Tarvitset:

Piirakkataikina

Tankoparsaa

Fetaa

Kirsikkatomaatteja

Kolmen juuston kermaa

3 munaa

mustapippuria

juustoraastetta

basilikaa


Tee näin:

Sulata piirakkataikina pakkauksen ohjeen mukaan ja painele tasaisesti vuoan pohjalle. Paista 10 minuuttia 175 C asteessa.

Leikkaa parsoista kova kanta pois eli muutama sentti päästä varresta ja kuori nupusta päin. Keitä parsoja muutama minuutti. Jos et omista parsakattilaa, onnistuu se hyvin vaikka paistinpannulla.

Leikkaa kirsikkatomaatit puoliksi. Vatkaa kananmunien rakenne rikki ja lisää joukkoon purkillinen kermaa sekä murskattu feta.

Asettele parsatangot kauniisti sektoreittain pohjan päälle ja tomaatin puolikkaat väleihin. Kaada täyte ja rouhi pinnalle hiukan mustapippuria ja ripottele lopuksi vielä juustoraastetta.

Paista 25 minuuttia 175 C asteessa.

Anna piiraan hiukan jäähtyä ennen tarjoilua.