Huom! Osa tämän kaupan toiminnallisuuksista on estynyt! Sivulla asioiminen on sinulle miellyttävämpää kun luet ohjeen kuinka toimia.

Pasta-bolognese

Pasta

Tarvitset:

5dl soijarouhetta tai 400g jauhelihaa

Provence-yrttisekoitusta

Kasvisliemikuution

3 tl paprikajauhetta

Mustia oliiveja

1 tl tomaattimurskaa

4 rkl tomaattipyrettä

Porkkanaa

2 valkosipulia

Laakerinlehtiä

Pastaa

Tee näin:

Ruskista jauheliha tai laita kulhoon 5 dl tummaa soijarouhetta ja lämmintä kasvislientä sen verran, että soijarouhe peittyy anna turvota, kunnes neste on imeytynyt. Lorauta paistinpannulle oliiviöljyä, lisää pilkotut valkosipulin kynnet ja 4 rkl tomaattipyrettä. Anna paahtua hetki. Lisää pilkotut sipulit joukkoon. Lisää joukkoon ruskistunut jauheliha tai turvonnut soijarouhe ja anna paistua hetki. Lisää tomaattimurska ja mausteet: laakerinlehdet, paprikajauhe ja yrttisekoitus. Anna hautua. Mitä pidempään sen parempaa.

Lisää lopuksi oliivit. Laita spagetti vesi kiehumaan ja keitä spagetit runsaassa, kevyesti suolatussa vedessä.