Huom! Osa tämän kaupan toiminnallisuuksista on estynyt! Sivulla asioiminen on sinulle miellyttävämpää kun luet ohjeen kuinka toimia.

Chili-katkarapukastike

Chili-katkarapukastike

Lempeän tulinen katkarapukastike maistuu pastan tai riisin kanssa. Kokeile kastiketta myös äyriäislasagnessa.

Valmistusaineet

2-3 (n.200g) sipulia
1rkl Valio Oivariini® juoksevaa
1prk (n.500g) tomaattimurskaa
3dl vettä
1 kalaliemikuutio
1 rasia (200g) Valio Viola® paprika-chili tuorejuustoa
n.350g katkarapuja
1/2 dl tuoretta tilliä

 

Valmistusohje

Kuullota hienonnettu sipuli rasvassa kattilassa. Lisää tomaattimurska, vesi ja liemikuutio.
Anna kiehua hiljalleen 3 min. Lisää tuorejuusto ja sulatetut, valutetut katkaravut. Kuumenna sekoittaen.
Viimeistele hienonnetulla tillillä. Tarjoa keitetyn pastan, nuudelien tai riisin kastikkeena.

Palaa takaisin reseptien etusivulle.