Huom! Osa tämän kaupan toiminnallisuuksista on estynyt! Sivulla asioiminen on sinulle miellyttävämpää kun luet ohjeen kuinka toimia.

Intialaiset garam masala -lihapullat

garam

Ainekset

400 g jauhelihaa
3 rkl korppujauhoja
1½ dl Arla kevytmaitoa
1 tl suolaa
1 tl garam masalaa
1 valkosipulinkynsi
1 rkl Arla Meijerivoita
tuoretta korianteria tai persiljaa
Kastike

½ dl vettä
3 dl kermakastiketta, esim. Knorr
½ tl garam masalaa
½ tl kurkumaa


Ohjeet

Sekoita korppujauhot ja maito ja anna turvota noin 5 minuuttia. Sekoita suola, garam masala, valkosipuli ja hienonna. Työstä jauhelihasta sileitä ja suuria, pitkulaisia lihapullia. Paista ne voissa suuressa paistinpannussa, noin 5 minuuttia. Kaada vesi ja kastike. Mausta garam masalalla ja kurkumalla. Anna kastikkeen kiehua muutama minuutti ja ripottele päälle hienonnettua korianteria.

Vinkit

Basmatiriisi on hyvä lisuke lihapullien kanssa.

 

Palaa takaisin reseptien etusivulle