Huom! Osa tämän kaupan toiminnallisuuksista on estynyt! Sivulla asioiminen on sinulle miellyttävämpää kun luet ohjeen kuinka toimia.

Inkiväärilohta ja lämmintä bulgursalaattia

inkiväärilohi

Ainekset

600 g lohifileetä
Marinadi

½ tl suolaa
1 tl jauhettua inkivääriä
½ tl jauhettua kanelia
½ tl korianteria
½ tl fariinisokeria
Bulgursalaatti

2 dl bulguria
1 kevätsipuli tai purjoa
½ kurkku
2 tomaattia
1 valkosipulinkynsi
1 rkl hienonnettua tuoretta minttua
½ dl hienonnettua tuoretta persiljaa
1 rkl puristettua sitruunamehua
1 rkl oliiviöljyä
suolaa
pippuria
2 dl Arla Lempi Kermaviiliä 15%

 

 

Kuumenna uuni 125 °C:een.

Sekoita marinadin ainekset ja hiero lohet sillä.

Kypsennä lohi (sisälämpötila 60 °C) uunin keskiosassa, noin 30 minuuttia.

Kypsennä bulgur pakkauksen ohjeiden mukaisesti.

Silppua sipulit ja leikkaa kurkku ja tomaatti kuutioiksi.

Sekoita bulgursalaatin ainekset ja mausta suolalla ja pippurilla.

Tarjoile lohi lämpimän bulgursalaatin ja kermaviilin kanssa.

 

Palaa takaisin reseptien etusivulle