Huom! Osa tämän kaupan toiminnallisuuksista on estynyt! Sivulla asioiminen on sinulle miellyttävämpää kun luet ohjeen kuinka toimia.

Jauheliha-punajuurikastike

Ainekset

400 g jauhelihaa
1 sipuli hienonnettuna
2 rkl Arla Ingmariinia
3 tuoretta punajuuria
1 dl vettä
2 dl Arla Lempi ruokakermaa 22 %
1 lihaliemikuutio
½ tl suolaa
1 tl viherpippuria murskattuna
100 g Arla Apetina juustoa
2 rkl persiljaa hienonnettuna

Ruskista jauheliha ja sipuli rasvassa pannulla.

Raasta punajuuret ja lisää pannulle.

Lisää vesi ja kerma.

Kuumenna kiehuvaksi ja lisää murennettu lihaliemikuutio, suola ja viherpippuri.

Anna kiehua miedolla lämmöllä muutama minuutti, kunnes punajuuri on sopivan pehmeää.

Tarkista maku.

Murenna juusto kastikkeen pinnalle ja lisää koristeeksi persiljasilppua.

Tarjoa pastan tai perunoiden kanssa.

Palaa takaisin reseptien etusivulle