Huom! Osa tämän kaupan toiminnallisuuksista on estynyt! Sivulla asioiminen on sinulle miellyttävämpää kun luet ohjeen kuinka toimia.

Lasagnette

Lasagnette

Valmistusaineet

600 g naudan jauhelihaa
1 pussi (200 g) pakastesipulikuutioita tai hienonnettua sipulia
2 rkl vehnäjauhoja
2 tl oreganoa
1 tl rouhittua mustapippuria
1 tl suolaa
2 tlk (à 400 g) tomaattimurskaa
1 dl vettä
400 g (täysjyvä) pastaa , esim. Torino mini lasagnepastaa
2 prk (à 3 dl) Valio kermaista juustokastiketta

Voiteluun
1 rkl Valio Oivariini® juoksevaa

Valmistusohje

Ruskista jauheliha ja sipuli paistokasarissa tai isossa, pinnoitetussa kattilassa. Ripottele päälle vehnäjauho ja kääntele hetki. Mausta.
Sekoita joukkoon tomaattimurskat. Huuhtele tölkit vedellä (1/2 dl /tlk) ja lisää joukkoon. Keitä 2 - 3 min. Lisää joukkoon pasta. Sekoita.
Lado voidellun uunivuoan (2 l) pohjalle puolet jauheliha-pastaseoksesta ja kaada päälle 1 prk kastiketta. Toista samanlainen kerros.
Paista uunin keskiosassa 175 asteessa n. 35 min.
Anna lasagnen vetäytyä hetki ennen tarjoilua.
Tarjoa salaatin ja raikkaan maidon kanssa.

Resepti: Valio

Palaa takaisin reseptien etusivulle.