Huom! Osa tämän kaupan toiminnallisuuksista on estynyt! Sivulla asioiminen on sinulle miellyttävämpää kun luet ohjeen kuinka toimia.

Lämpimät Mifu-avokadot

mifu-avokado

Ainekset

4 avokadoa

LÄMMIN SALSA
1 tomaatti
puolikas paprika
1(100g) punasipuli
1kpl punaista mietoa chiliä
1dl tuoretta korianteria hienonnettuna
½tl suolaa
mustapippuria myllystä
1rkl limemehua
1pak (330g) Valio MiFU® ruokaraetta Välimeren tomaatti

PAISTAMISEEN
Valio Oivariini® juoksevaa


 

Valmista ensin salsa: Leikkaa tomaatti ja paprika kuutioiksi. Hienonna sipuli. Laita kulhoon.

Halkaise chili, poista siemenet ja hienonna. Lisää chili, korianteri, suola ja mustapippuri kasvisten joukkoon. Pirskota päälle limemehu (n. puolikkaan limetin mehu).

Kuumenna Oivariini rasva paistinpannulla. Lisää Mifu ja paista sitä 4 - 5 min harvakseltaan sekoittaen, kunnes siihen on tullut vaaleanruskea paistopinta. Lisää kasvisseos ja kuumenna.

Halkaise avokadot ja ota kivet pois.

Paista avokadon puolikkaat kuumassa Oivariini rasvalla sivellyssä parilapannussa niin, että ne raidoittuvat ja lämpiävät. Täytä avokadot kuumalla Mifu-kasvistäytteellä.

Tarjoa avokadot alku- tai lisukeruokana. Voit tarjota ne myös pääruoaksi tuoreen leivän kanssa. Varaa tällöin kaksi täytettyä avokadoa per ruokailija.

 

Palaa takaisin reseptien etusivulle