Huom! Osa tämän kaupan toiminnallisuuksista on estynyt! Sivulla asioiminen on sinulle miellyttävämpää kun luet ohjeen kuinka toimia.

Silmu-Kanasalaatti

 

silmu-kanasalaatti

2 annokseen Silmu-kanasalaattia tarvitset:

  • 400 gr hunajamarinoituja kanan rintafilepaloja
  • 1/2 rasiaa Valloittavan vihreää ALFALFAA
  • 2 kourallista lehtisalaattia
  • 1/4 kurkku
  • 6-8 aurinkokuivattua tomaattia
  • 3 oksaa ruohosipulia

Kastike:

  • 1/4 sitruunan mehu
  • loraus oliiviöjlyä
  • hyppysellinen sokeria

Paista kanan rintafileepalat pannulla ja anna niiden jäähtyä.

Kuori kurkku ja viipaloi se kuutioiksi. Pilko aurinkokuivatut tomaatit kuutioiksi. Asettele lautasen pohjalle lehtisalaatti, seuraavaksi Silmusalaatti, kurkku, aurinkokuivatut tomaatit ja kanan rintafilepalat. Lopuksi pilko ruohosipuli ja sirottele se salaatin päälle.

Halutessasi mausta vielä kastikkeella. Laita lasiin noin 2 rkl oliiviöljyä, sitruunan mehu ja hyppysellinen sokeria. Sekoita ja ripottele salaatin päälle.