Huom! Osa tämän kaupan toiminnallisuuksista on estynyt! Sivulla asioiminen on sinulle miellyttävämpää kun luet ohjeen kuinka toimia.

Anun suklaa-kirsikkachili-muffinssit ja kesäinen mojito-booli


Tarvitset:

3 munaa

2 dl sokeria

100 g voisulaa

1 chili

3 dl jauhoja

3 tl kaakaojauhetta

2 tl leivinjauhetta

0,5 dl maitoa

1 levy tummaa leivontasuklaata

100g mascarponella juustoa

purkillinen valkosuklaa rahkaa

hillottuja koristekirsikoita

 

Tee näin:

Lisää ensin munat ja sokeri,  sitten voisula, sitten jauhoseos(kaakao,jauho,leivinjauhe), sitten maito. Kaikki sekaisin blenderissä tai vatkaimella.

Täytä muffinssivuoat puolilleen. Kun muffinssit ovat vuoissa, laita teelusikallinen kirsikkahilloa jokaiseen muffinssiin. Lisää vielä ruokalusikallinen muffinssitaikinaa päälle.

 

Täyte:

Sulata suklaa mikrossa 1 min kerrallaan. Sekoita välillä ja sitten taas mikroon.

Sekoita ricotta ja valkosuklaa-limerahka haalenneeseen suklaaseen. Jos seos on liian löysää, anna jähmettyä hieman jääkaapissa. Laita kuorruketta muffinssien päälle runsaasti ruokalusikalla. Lopuksi lisää hillottu kirsikka.

Paista 175-200 C  25 min.

 

Booli

 

Booli:

Yhden sitruunan mehut

Minttua

n. 5 kpl Limeä (lohkoiksi, purista mehut booliin ja lohkot joukkoon)

2 dl ruskeaa sokeria

 

 

Survotaan ainekset kauhalla. Lisää sen jälkeen:

 Vichyä 1,5l

Spriteä 1,5l

(valkoista rommia)