Huom! Osa tämän kaupan toiminnallisuuksista on estynyt! Sivulla asioiminen on sinulle miellyttävämpää kun luet ohjeen kuinka toimia.

Anun Tofu-uunikasvikset ja hummustahna

Tofu

Tarvitset:

Tofua  (yrttimaustettu luomutofu)

1 bataatti

9 perunoita

5 porkkanoita

5 sipulia

 

Marinadi:

Sesamöljyä , oliiviöljyä

Basilikaa

Pippuria

Sitruunaa

Suolaa

 

Anna tofun olla yön yli marinadissa. Lohko kasvikset reippaiksi yhtä suuriksi lohkoiksi ja laita uunivuokaan. Lisää suola ja mustapippuri, sekä tofut päälle, jotta ne ruskistuvat herkullisiksi uunissa. Kaada lopuksi marinadi kaiken päälle. Lisää vielä sesamöljyä ja suolaa. Laita vuoan päälle folio ensimmäisen 45 min ajaksi 175 asteeseen, jonka jälkeen ota folio pois ja uuni laitetaan kovemmalle lämmölle, jotta tofu ja kasvikset paahtuvat mukavasti. 220 C 15 min.

 

Hummustahna:

Kikherneitä

3 rkl sesamtahnaa

Oliiviöljyä iso loraus

Yhden sitruunan mehu

5 hyppysellistä juustokuminaa

2 hyppysellistä suolaa

 

Soseuta kaikki ainekset blenderissä tai sauvasekoittimella. Tarjoa tofun ja uunikasvisten kanssa.

Hummus