Huom! Osa tämän kaupan toiminnallisuuksista on estynyt! Sivulla asioiminen on sinulle miellyttävämpää kun luet ohjeen kuinka toimia.

Tonnikala-makaronivuoka ja porkkana-omenaraaste pestokastikkeella

Tonnikala-makaronivuoka

Tarvitset:

2 purkkia tonnikalaa vedessä

2 dl kermaa

3 dl maitoa

200 g juustoraastetta

parmesaanijuustoa pinnalle

2 munaa

400 g täysjyvämakaroneja

3 sipulia

valkosipulia

 

Salaatti

Tarvitset:

3porkkanaa

2omenaa

1/2sitruunan mehu

 pestoa


Tee näin:

Keitä makaronit kasvisliemessä. Sekoita maito, munat ja kerma. Raasta parmesaani juusto. Kun makaronit ovat valmiit (jätä mieluummin hieman napakoiksi kuin ihan pehmeiksi), kaada makaronit vuokaan ja sekoita tonnikalat joukkoon. Kaada muna-maitoseos joukkoon ja lisää juustoraaste, jonka sekoitat makaronien joukkoon. Ripottele päälle runsaasti parmesaani juustoa. Uuniin 220 C ja n. 40 min.

 

Kuori ja raasta porkkanat ja omenat. Purista sekaan sitruunan mehua, jottei omenat heti ruskistu. Laita raaste tarjoiluastiaan ja lisää pestokastiketta maun mukaan.