Huom! Osa tämän kaupan toiminnallisuuksista on estynyt! Sivulla asioiminen on sinulle miellyttävämpää kun luet ohjeen kuinka toimia.

Viljapossun sisäfile grillataan foliossa

 

Viljapossu

Reinin lihan viljapossun sisäfile on mureaa ja kypsyy nopeasti grillissä folioon käärittynä.

Sekoita marinadiin öljyä, sinappia, hp-kastiketta, ripaus suolaa ja sokeria sekä pippuria myllystä. Laita liha marinadiin mielellään jo edellisenä päivänä. Ota liha huoneen lämpöön viimeistään ½ tuntia ennen grillausta.

Grillaa liha kevyesti käännellen joka puolelta jotta se saa kauniin värin. Kääri file folioon kypsymään noin puoleksi tunniksi riippuen filee paksuudesta.

 

Viipaloi liha ja tarjoa vaikka juustoisen mansikkasalaatin kanssa. Katso tästä!