Huom! Osa tämän kaupan toiminnallisuuksista on estynyt! Sivulla asioiminen on sinulle miellyttävämpää kun luet ohjeen kuinka toimia.

Ole Hyvä Luonnontuote OY on kokonaiseettinen yritys, joka toimii vastuullisesti ja ympäristötietoisesti. Ole Hyvä tuottaa ihmiselle ja luonnolle turvallisia, kotimaisia ja ekologisia pesuaineita. Ympäristönsuojelu ja yrityksen mahdollisimman matala hiilijalanjälki viitoittavat koko tuotantoketjua raaka-aineiden valinnasta aina tuotteiden pakkaamiseen. Tuotannon ekologisuutta toteutamme muun muassa käyttämällä tuotantotilojen lämmitykseen maalämpöä. Tuotantoon tarvittava energia puolestaan on Suomen luonnonsuojeluliiton hyväksymää ja ekoenergia-merkillä varustettua tuulisähköä.

Raaka-aineet:

Ole Hyvä-tuotteiden raaka-aineet ovat peräisin luonnosta ja ne myös hajoavat takaisin luontoon täydellisesti ja nopeasti. Kaikki raaka-aineet ovat kasvipohjaisia. Niistä puuttuvat kaikki tavanomaisten pesuaineiden kovan kemian raaka-aineet, kuten fosfaatit, zeoliitit, petrokemian raaka-aineet ynnä muut maaperää, vesistöjä ja ilmastoa vahingoittavat kemikaalit. Tuotteet ovat vegaanisia eikä niitä ole testattu eläinkokein. Ole Hyvä-pesuaineet hajoavatkin luontoon 100 prosenttisesti ja raaka-aineet ja reseptit noudattavat yleisimpien luonnonkosmetiikkastandardien linjauksia.

Kotimaisten Ole Hyvä-lähituotteiden hiilijalanjälki pyritään minimoimaan kaikilta osin, niin tuotannossa kuin kuljetuksissakin. Tee arjen ekoteko ja suosi Ole Hyvä-tuotteiden isoja pakkauskokoja.

Kommentit | Julkaistu kategoriassa Uutiset Kirjoittanut Kauppahalli24

Saat ruokaostokset kotiovellesi entistä edullisemmin, kun tilaat kerralla enemmän! 


Kauppahalli24:stä voit tilata huoletta kerralla koko viikon ruokaostokset, sillä tuotteissa on aina pitkät käyttöajat. Toimintamallimme takaa aina tuoretta ruokaa.

Ruokaostosten lisäksi kaikki isot ja hankalat tuotteet kuten wc-paperisäkit, painavat juomat, eläintenruokasäkit ja pesuaineet kannattaa tilata netistä kotiovelle toimitettuna.


Nyt kuljetustarjous isompiin ostoksiin:

yli 70€ ostokset     -   3,99€

yli 130€ ostokset   -   0,99€

yli 200€ ostokset   -   0€


Alle 70€ ruokaostosten kotiinkuljetus edelleen yhtä edullisesti 5,90€.


Kuukaden vip kuljetusetu nyt myös tarjouksessa 9,90€ www.kauppahalli24.fi/vipKommentit | Julkaistu kategoriassa Uutiset Kirjoittanut Kauppahalli24

Nyt saat paljon tuoreita hedelmiä ja vihanneksia tarjouksessa vain euron kilo tai kappale mm banaanit, tuore ananas, kiivi, klementtiinit, hunajameloni, keltajuuri, herkkusienet sekä paljon muuta. 

Tarjoukset voimassa viikolla 10. Tilaa 3.-9.3. välisenä aikana.

Kommentit | Julkaistu kategoriassa Uutiset Kirjoittanut Kauppahalli24

Hans Välimäki suosittelee Rummoa

160-vuotisen kehitystyön tulos Lenta Lavorazione on patentoitu ja sertifioitu valmistusprosessi. Rummo-pastan juuret ulottuvat vuoteen 1846, jolloin Antonio Rummo perusti myllyn Beneventon maakuntaan, Sannio-laaksoon, Italiaan. Vehmas alue oli jo tuolloin tunnettu korkealaatuisesta durumvehnästä ja lähdevedestä. Rummo-pastat valmistetaan edelleen Beneventossa Italiassa.

Tarkoin valitut ja korkealaatuiset raaka-aineet käsitellään niiden ominaisuuksia kunnioittaen kiireettömästi ja pieteetillä. Pastatahna puristetaan korkealla paineella kahden suuttimen läpi. Ensimmäinen - teflonsuutin - mahdollistaa kovan puristuspaineen, joka antaa pastalle poikkeuksellisen kiinteän muodon. Toinen – kuparisuutin – rouhentaa pastan ulkopuolen makuja helposti pintaansa poimivaksi. Pastan kiinteyttä ja muita ominaisuuksia tarkkaillaan ja mitataan valmistusprosessin aikana dynamometrillä.

Erinomaista laatua helposti ja huolettomasti! Rummo on kiinteä, hyvin keittämistä kestävä ja muotonsa jopa seuraavaan päivään säilyttävä pasta. Korkealaatuiset raaka-aineet sekä huippuunsa viritetty valmistusprosessi takaavat pastan valmistuksen helppouden ja vaivattomuuden niin koti- kuin suurkeittiössäkin. Tätä pastaa et voi pilata – purutuntuma on aina al dente! Enää ei pastan valmistus ole tarkkaa minuuttipeliä, eikä ylijäänyttä pastaa tarvitse heittää pois. Pastan voi lämmittää uudelleen suutuntuman tai pastan ulkonäön siitä kärsimättä. Kiinteän koostumuksen ansioista Rummo-pasta sopii myös hyvin kylmäsalaatteihin.

Rummo-pastalla on markkinoiden korkein proteiinipitoisuus 14,5 %. Korkealaatuinen durumvehnä sekä tarkoin monitoroitu valmistusprosessi takaavat markkinoiden korkeimman proteiinipitoisuuden.  

Palkittu pasta: Rummo on ainoana pastana maailmassa saanut italialaisen kokkiliiton, Federazione Italiana Cuochin, laatumerkinnän.  

Gluteeniton ruokavalio on keliaakikkojen ja vilja-allergisten lisäksi usein myös painontarkkailijoiden ja viljatuotteita muista syistä välttävien henkilöiden valinta. Rummo-pastoissa on kaksi gluteenitonta 400 g tuotevaihtoehtoa: spagetti ja penne. Gluteeniton Rummo-pasta on tehty täysjyväriisistä sekä valkoisesta ja keltaisesta maissista.

Kauppahalli24:stä saat laajan valikoiman Rummo -tuotteita jokaisena toimituspäivänäsi. Tuotteet löydät sivun alalaidasta.

Kommentit | Julkaistu kategoriassa Uutiset Kirjoittanut Kauppahalli24

Pääkaupunkiseudulla vietetään hiihtolomaviikkoa 20.-26.2.

Lomalla kannattaa käyttää aika muuhun kuin kaupassa käymiseen ja tilata ruokaostokset kätevästi kotiovelle kannettuna!

Hiihtoloman kunniaksi tarjoamme kaikki kotiinkuljetukset ilmaiseksi hiihtolomaviikolle yli 70 € ostoksiin.

Järjestelmä antaa kuljetuksen automaattisesti ilmaiseksi, kun ostoksesi ylittävät yli 70€.

Kommentit | Julkaistu kategoriassa Uutiset Kirjoittanut Kauppahalli24

Tilaa nyt – saat ystävänpäivälahjaksi 20€ etukoodin

Voit antaa etukoodin ystävillesi lahjaksi ja käyttää sen myös itse!

Etukoodi on voimassa 19.2. asti yli 100€ ostoksiin ja toimii käyttäjällä yhden kerran.

 

Näin se toimii:

Tilaa nyt tai viimeistään 14.2. mennessä. Kun tilauksesi on vastaanotettu, saat ”kiitos tilauksesta” – sivulle etukoodisi. Kopio etukoodi itsellesi talteen ja hyödynnä alennus heti seuraavan viikon tilaukseen, huom voimassa vain 19.2. saakka! 

Etukoodi syötetään ostoskorin alareunassa olevaan Etukoodit-kenttään.

3 Kommentit | Julkaistu kategoriassa Uutiset Kirjoittanut Kauppahalli24

Tuskaillaanko teilläkin jokapäiväisen ruuanvalmistuksen kanssa? Mietitäänkö, miten sen saisi helpommaksi? Tai hauskemmaksi? Miten siitä voisi tehdä sellaisen jutun, että nirsotkin lapset innostuisivat? Tai voisiko pikkulapsiperheessäkin nähdä ruuan gastronomisena ilotteluna? Tehdä siitä sellaista koko perheen hauskaa taidetta? Yhdistää jokapäiväinen pakko ja lasten rakastama taiteilu?

Näitä juttuja pohtiessaan Taidekoti -blogin Johanna Kleemola päätti kirjoittaa aiheesta jutun ja esitellä kolme vinkkiä, joiden avulla he ovat lähteneet tavoittelemaan edellämainittuja haasteita.

Lue juttu Taidekoti -blogista ja lunasta samalla etukoodi sekä osallistu 100€:n ruokaostosten arvontaan!

www.taidekoti.com/2017/01/arkiruoka/

2 Kommentit | Julkaistu kategoriassa Uutiset Tarjoukset Reseptit Asiakastarinat Mediassa Kirjoittanut Kauppahalli24


15-vuotias Hanna Silvennoinen tykkää laittaa ruokaa.

– Kokkaisin varmasti enemmänkin, mutta usein en keksi mitä tekisin ja meneehän siihen aikaa, aina ei koulujutuilta ja harrastuksilta ehdi.

Tänään Hanna pääsee tutustumaan Komero-pusseihin. Testiin on valittu Täyteläinen tomaattikeitto ja Herkkutattirisotto. Komero-pussissa on kaikki raaka-aineet mitä ateriaan tarvitaan, eikä mitään ylimääräistä. Resepti on huippukokki Henri Alenin ja selkeä ohje löytyy pussin kyljestä vaiheittain kerrottuna.

Hannan ensifiilis pussista on positiivinen: – Kivan näköinen pakkaus, hyvä kun sisällön näkee pussin ikkunasta. Ihana tuoksu tulee tuoreista yrteistä, kun pussin avaa. Muutenkin kaikki tuotteet vaikuttaa tuoreilta ja laadukkailta. Ja tosi kiva, kun kaikkea on juuri oikea määrä, ei tarvitse erikseen mittailla tai arvailla paljon pitää laittaa. Eikä mitään mene hukkaan tai jää kaappiin pyörimään.

Ohje on Hannan mielestä selkeä ja helppo seurata. – Kiva kokeilla uutta, en ole ennen käyttänyt salottisipulia, Hanna kertoo pilkkoessaan sipulin huolellisesti ja kumoaa sen kattilan pohjalle kuullottumaan valkosipuliöljyyn. Nuoreksi kokkaajaksi hän toimii varsin rauhallisesti ja tarkistaa aina huolellisesti ohjeesta mitä tehdään seuraavaksi. Tomaattikeitto jätetään nyt poreilemaan 15 minuutiksi. - Tomaattikeittoa teen nyt ekan kerran, mutta risottoa olen tehnyt joskus iskän kanssa, joten herkkutattirisoton tekeminen on vähän jo tutumpi juttu.

Hanna pohtii miten paljon säästää aika, kun kaikki on pussissa valmiina: - oikeesti tosi nopeaa kun ei tarvitse miettiä mitään tai etsiä kaapeista mitä tarvitaan, vaan kaiken saa pussista kerralla pöydälle valmiina. Eikä pelkoa, että joku ainesosa olisi unohtunut.

- Mä voisin tehdä aina vaan näitä valmiita pusseja, tulisi varmasti kokeiltua enemmän uusia juttuja ja kokkailtua paljon useammin, järkeilee Hanna.

Molemmat reseptit onnistuivat hyvin ja maistuivat koko perheelle. Tomaattikeiton paahdetut simenet ansaitsivat erityismaininan. Perheen isä kiitteli risoton koostumusta, vivahdus limeä ja parmesaani antoi hyvää makua, lehtipersilja toi kauniisti väriä annokseen. Annoskoko oli sopiva nälkäiselle ja paljon urheilevallekin perheelle, eikä turhaa hävikkiä synny tässäkään vaiheessa.

- Tekisin kyllä molempia uudestaankin!

Perhe on hyvin mielissään Hannan laittamasta ruoasta. – On ihana tulla töistä kotiin suoraan valmiiseen pöytään ja saada tervellistä kotiruokaa, iloitsee perheen äiti Anne Silvennoinen, näin kaikki ehtivät helpommin harrastuksiinkin.

Molemmat perheen teinitytöistä ovat innokkaita puuhailijoita keittiössä. Ella, 13, tykkää enemmänkin leipoa. Kipinä syttyi seiskaluokan köksän tuntien kotiläksyistä. - Komero-pussit varmasti lisäävät tyttöjen innostusta ruoanlaittoon ja helpottavat meidän perheen arkea, pohtii äiti ja aikoo tilata ensi viikoksi ainakin Possua wokissa ja Kasviskvinoaa.

 

Hannan plussat ja miinukset Komero-pussille

+ säästää paljon aikaa, kun kaikki on valmiina pussissa eikä tarvitse itse miettiä mitään

+ tosi helppoa ja nopeaa, ehtii tehdä arkipäivänäkin kunnon ruokaa

+ tulee kokeiltua uusia ja erilaisia juttuja

+ pussit voi tilata helposti kotiovelle muiden ruokaostosten mukana

+ keittiökin pysyy siistimpänä (äidin lisäys :) )

- neljän annoksen pusseja voisi olla vielä enemmän vaihtoehtoina kahden annoksen lisäksi

 

 

Komero-pussit saat helposti Kauppahalli24:stä kotiin toimitettuna!

Kokeile nyt, saat ilmaisen Komero-pussin (kermainen kylmäsavulohipasta) yli 60€:n ruokaostosten mukana ja lisäksi ilmaisen kotiinkuljetuksen!

Etukoodi: KOME5490

Näin se toimii:

1.Klikkaile ruokaostoksesi ostoskoriin (ostoskorin arvo minimissään 60€)

2.Klikkaa mukaan myös Komero-pussi, Kermainen kylmäsavulohipasta

3.Syötä etukoodisi KOME5490 ostoskorin alareunan kenttään

4.Saat ostoskorin loppusummasta Komero-pussin hinnan (7,99€) alennusta ja ilmaisen kotiin kuljetuksen

 

Huom! Etukoodi toimii vain kerran ja on voimassa ensi keskiviikkoon 25.1.2017 saakka. 

 

Kommentit | Julkaistu kategoriassa Uutiset Tarjoukset Reseptit Asiakastarinat Mediassa Kirjoittanut Kauppahalli24


Loppiaista vietetään perjantaina 6.1. Pyhän vuoksi perjantaina ei ole toimituksia. Lauantaina toimitamme normaalisti, mutta tilaukset tulee olla tehtynä jo keskiviikkona 4.1.

Tilaa viikonlopun ruokaostokset jo torstaille!

Kommentit | Julkaistu kategoriassa Uutiset Kirjoittanut Kauppahalli24

joulu

Pyhäpäivät aiheuttavat hieman muutoksia normaaliin tilaus-toimitusrytmiimme.

Itsenäisyyspäivänä tiistaina 6.12. ei ole toimituksia. Ensimmäinen toimituspäivä kyseisellä viikolla on keskiviikko 7.12, jonne tilaukset tulee olla tehtynä jo sunnuntaina 4.12. mennessä.

Jouluviikolla toimituspäivät ovat tiistaista perjantaihin 20.-23.12. Tilaukset jouluviikolla keskiviikolle, torstaille ja perjantaille tulee olla tehtynä normaalisti poiketen jo kolme päivää aikaisemmin.

Jouluviikon tilaukset toivotaan asiakkailtamme mahdollisimman hyvissä ajoin. Joitakin suosituimpia aikaikkunoita saatetaan joutua sulkemaan. Varmista toimituksesi jouluviikolle tilaamalla vaikka kinkku tai kalkkuna nyt heti. Voit tehdä lisätilauksen samaan toimitukseen vielä lähempänä, kuitenkin huomioiden jouluviikon poikkeavan tilausrytmin eli lisätilaus tulee myös olla tehtynä kolmea päivää aiemmin, katso tarkemmat tiedot alta.

HUOM! Reinin Lihan joulukinkkutilaukset tulee olla tehtynä viimeistään to 15.12. mennessä!

Hanhialan savustettuja kalkkunoita on myynnissä rajoitettu määrä, toimituspäivät ovat jouluviikolla keskiviikosta perjantaihin 21-23.12.2016. Tilaa kalkkuna mahdollisimman pian varmistaaksesi saatavuus!

Joulupyhien vuoksi joulun jälkeen seuraava toimituspäivä on ke 28.12., jonne tilaukset tulee olla tehtynä normaalisti ma 26.12.

Uuden vuoden aattona, lauantaina 31.12, toimitamme normaalin aikataulun mukaisesti

Loppiaisena pe 6.1. ei ole toimituksia.Lauantaina 7.1. toimitamme normaalisti, mutta tilaukset tulee olla tehtynä jo keskiviikkona 4.1.

 

POIKKEUSAIKATAULUT:

 

Itsenäisyyspäivä:

ti 6.12.              ei toimituksia

ke 7.12.            tilaa viimeistään su 4.12.

 

Joulun aika:

ma 12.12.       Joulukuusen viimeinen tilauspäivä, toimitus la 17.12.

to 15.12.         Reinin Lihan kinkkujen viimeinen tilauspäivä

ti 20.12.           tilaus viimeistään su 18.12.

ke 21.12.         tilaus poikkeuksellisesti viimeistään su 18.12.

to 22.12.          tilaus poikkeuksellisesti viimeistään ma 19.12.

pe 23.12.         tilaus poikkeuksellisesti viimeistään ti 20.12.

la 24.12.          ei toimituksia

ti 27.12.           ei toimituksia

 

Uusi Vuosi ja loppiainen:

la 31.12.           toimitetaan normaalisti lauantain aikataulun mukaisesti

pe 6.1.              ei toimituksia

la 7.1.               tilaus poikkeuksellisesti viimeistään ke 4.1.

 

 

 

0 Kommentit | Julkaistu kategoriassa Uutiset Tarjoukset Reseptit Asiakastarinat Mediassa Kirjoittanut Kauppahalli24