Huom! Osa tämän kaupan toiminnallisuuksista on estynyt! Sivulla asioiminen on sinulle miellyttävämpää kun luet ohjeen kuinka toimia.

Toggle Nav

Ajankohtaista

Voita Sodastream hiilihapotuslaite

Haluaisitko voittaa Sodastreamin tyylikkään hiilihapotuslaitteen? Tilaa ruokaostokset ensi viikolle ja olet mukana laitteen arvonnassa. Arvomme huikeat neljä laitetta viikon 33 toimitusten kesken. Arvontaan ei tarvitse erikseen osallistua.

Voittajat arvotaan ma 20.8.2018 klo 12.00 . Voittajille ilmoitetaan somen ja Ajankohtaista-blogin lisäksi henkilökohtaisesti.

SodaStream vähentää muovipullojen kulutusta tarjoamalla ekologisemman vaihtoehdon kuplaveden valmistamiseen. SodaStream-hiilihapotuslaitteen avulla kuplaveden voi valmistaa kotona hanavedestä helposti ja nopeasti – ja mikä parasta, ympäristöystävällisemmin. Kotona valmistetun kuplaveden hiilijalanjälki 60 prosenttia kaupasta ostettua pienempi. Vaikka muovipullo uusiokäytettäisiinkin, kierrätys vähentää vain 20 prosenttia muovipullon hiilijalanjäljestä.

Selaa tarjouslehti diginä

Klikkaa tästä auki viikon tarjouslehtemme ja tutustu parhaisiin tarjouksiin. Sivuilla näkyvistä ostoskori-kuvakkeista pääset ostoksille suoraan tuotteeseen.

Samat tarjoukset löytyvät myös Tarjoukset -sivultamme.

Tarjoukset ja etukoodi HELPOMPIARKI ovat voimassa
la 11.8. - to 16.8.2018. Saat etukoodilla 10 € alennuksen yli 50 €:n ostoksista.

Selaa lehteä: view.creator.taiqa.com/demos/kauppahalli24 Voita viikon ruokaostokset kokattuna kotonasi

Haluaisitko ulkoistaa perheen ruokahuollon viikoksi?

Osallistu nyt kilpailuumme Facebookissa tai Instagramissa ja voita viikon ruokaostokset Kauppahalli24:stä kotiovellesi sekä Taitohelmarin emäntäpalvelun Sonjan kokkaamaan ne teillä kotona! Arki alkaisi varmasti vaivattomammin :)

Palkinnon ruokaostosten arvo on 100€ ja lisäksi Sonja tulee kotiisi valmistamaan niistä kolme ateriaa sopimanne mukaan. Kokkausaika on kolme tuntia. Lue lisää emäntäpalvelusta: www.taitohelmari.fi/palvelut/

Palvelu toimii Uudellamaalla.

Voittaja arvotaan ke 8.8. klo 12.00 ja voittajalle ilmoitetaan somen lisäksi henkilökohtaisesti.

Kesäkampanjassa juomatölkki kaupan päälle!

juomatolkki

Nyt saat aivan ihanan juomatölkin kaupan päälle!

Klikkaa ilmainen tuote ruokaostosten mukaan - toimitamme kotiovelle! 

Kesäkampanja on voimassa koko kesän juhannuksesta heinäkuun loppuun 31.7. asti.

Tilaa vaikka joka viikko ja kerää purkit koko porukalle! 

Juhannus loppuunmyyty!

Juhannusviikolle ei ole enää vapaita toimitusaikoja. Suuri suosio ja valtavat tilausmäärät yllättiviät meidätkin. Kiitos kaikille tilaajille!

Tiistaina voi vielä tehdä torstaille lisätilauksia, jos on jo aiempi tilaus tehtynä, mutta uusia tilauksia emme voi ottaa enää vastaan.


Hyvää juhannusta!


- - -


Juhannuksen viettoon kannattaa lähteä ilman ruuhkia ja tilata ruokaostokset ajoissa kotiovelle!

Juhannusviikolla tilaus tulee olla tehtynä viimeistään tiistaina 19.6. torstaille. Juhannuksena perjantaina ja lauantaina ei ole toimituksia.  

Kesän ajan toimitamme normaalisti. Erikssonin kalatukun ja Komero-pussin toimitukset jäävät tauolle juhannuksesta. Erikssonin kalatukun tuotteita voi jälleen tilata maanantaista 16.7. alkaen ja Komero-pusseja elokuun alusta.

Hyvää juhannusta!