Huom! Osa tämän kaupan toiminnallisuuksista on estynyt! Sivulla asioiminen on sinulle miellyttävämpää kun luet ohjeen kuinka toimia.

Toggle Nav

Ajankohtaista

Helatorstain poikkeusaikataulu

Helatorstain ruokaostokset kannattaa tilata viimeistään maanantaina keskiviikolle, sillä helatorstaina 30.5. ei ole toimituksia. Perjantaina 31.5. toimitamme normaalisti, jonne tilaus tulee tehdä poikkeuksellisesti tiistaihin 28.5. mennessä.

Aurinkoista kevättä!

Luomulihaa Raudaskosken tilalta

Nyt Highlander luomulihaa suoraan Raudaskosken tilalta!

Tilaa heti tai viimeistään tiistaina 14.5. ja valitse toimituspäiväksi torstai, perjantai tai lauantai (to 16.5. - la 18.5.2019).

Sydänmaan Highlander on Highland Cattlen eli Ylämaankarjan luomulihaa. Eläimet ovat kasvaneet vapaina omissa laumoissaan, tilavilla laidunmailla ja ne ruokitaan korsirehuruokinnalla, eli ovat oikeaa ”niittysonnia”. Eläimiä kohdellaan lempeästi ja rauhallisesti, välttäen turhan stressin tuottamista. Tehotuotannosta ei todellakaan voi puhua näiden eläinten kohdalla.

Highland Cattlen liha on mureaa erikoispihvilihaa

Vapaan kasvatuksen tuloksena liha on maukasta, mureaa ja vähärasvaista. Sydänmaan Highlander –luomuliha on riistamaisempaa kuin naudanliha, mutta miedompaa kuin hirvenliha. Siitä valmistuvat vaativammatkin juhlaruoat ja jauheliha on mureutensa ansiosta myös lasten suosiossa. 

Raakakypsennä, käytä heti tai pakasta

Kokolihaa ja kokonaisia paisteja kannattaa raakakypsyttää kotona jääkaapissa noin 2 viikkoa. Myös palapaistit ja suikaleet hyötyvät raakakypsennyksestä, mutta raakakypsytys onnistuu sitä paremmin, mitä suuremmasta lihapalasta on kysymys. Vakuumipakkauksia ei saa avata kesken raakakypsennyksen! Mikäli pakkaukseen pääsee ilmaa, on liha välittömästi käytettävä. Jauhelihat ja luulliset lihat eivät sovellu raakakypsytykseen. Ne kannattaa joko käyttää heti tai sitten pakastaa. Raakakypsytyksessä huomioi tuotteen käyttöaika.

Tilaa nyt ja lisää muut ruokaostokset lähempänä toimituspäivää

Jos tilaat Highlander lihat hyvissä ajoin, mutta haluat tehdä tavalliset ruokaostokset vasta lähempänä toimituspäivää, on se mahdollista. Tee uusi tilaus samalle toimituspäivälle samaan aikaikkunaan, uudesta tilauksesta ei tällöin veloiteta kuljetusmaksua uudelleen.

Tilaa pian, tuotteita rajoitettu erä!

Valittavana on:
- luomujauhelihaa
- luomusisäfilettä
- luomunyhtölihaa
- luomumaksaa
- luomupaistisuikaletta
- luomu-ulkopaistia
- luomusisäpaistia
- luomupaistikuutiota
- luomu-ulkofilettä
- luomuentrecotea
- täyslihasäilykettä

Katso kaikki Sydämaan Highlanderit tästä: https://www.kauppahalli24.fi/tuotteet/#/cat/732
.

Anna äidille lahjaksi aikaa ja helpompaa arkea!

Hemmottele äitienpäivänä Kauppahalli24:n lahjakortilla

Arvomme nyt äitienpäivän kunniaksi jollekin onnekkaalle äidille viikon ruokaostokset kotiovelle! Käy osallistumassa Facebookissamme: www.facebook.com/Kauppahalli24. Palkinnon arvo on 120€, voittaja arvotaan perjantaina 10.5.2019 klo 12.

Kauppahalli24:n lahjakortti on äidin hemmottelua parhaimmillaan. Kun ruokaostokset tilaa kotiovelle, jää aikaa enemmän kivempiin juttuihin.

Luo lahjakortti tuosta alta. Voit valita mieleisesi summan. Lahjakortin voi tilata itselle tai myös suoraan lahjansaajan sähköpostiin valitsemaksesi päiväksi.

.

Oho, mikä luomuvalikoima!

Kauppahalli24:n kuuden tuhannen tuotteen valikoimasta jo yli 1000 on luomutuotteita. Vau, se on hirmuinen määrä!

Olemme niin innoissamme jokaisesta uudesta luomutuotteesta, ja niitä tulee viikoittain lisää!!

Luomu-suodattimet käyttöön

Tuoreiden luomutuotteiden saaminen kotiovelle ei ole koskaan ollut näin helppoa! Pelkät luomutuotteet on helppo suodattaa näkymään, kun valitset kategorian yläreunan LUOMU-suodattimen päälle. Luomutuotteet on merkitty vihreällä LUOMU-merkillä.

Haku löytyy mustasta palkista, mobiilissa alaraunasta ja desktopissa sivun oikeasta reunasta suurennuslasin alta. 

Lue lisää luomusta: www.kauppahalli24.fi/luomu

Vappu helposti kotiovelle Kauppahalli24:stä!

Helpota vapun valmistelua ja tilaa ruokaostokset suoraan kotiovellesi!

Vappuaattona toimitamme normaalin aikataulun mukaisesti. Poikkeuksena Helsingin keskustan lähialueet, joissa toimitamme ainoastaan klo 16 asti vappujuhlijoiden ruuhkauttaessa liikenteen. Tämä koskee seuraavia postinumeroalueita: 00100, 00120, 00130, 00140, 00150, 00160, 00170, 00180, 00220, 00230, 00240, 00250, 00260, 00270, 00280, 00290, 00300, 00500, 00510, 00520, 00530, 00540, 00550, 00580.

Vappupäivänä ke 1.5. ei ole toimituksia. Vapun jälkeen toimitamme seuraavan kerran torstaina 2.5., jonne tilaus tulee olla tehtynä poikkeuksellisesti maanantaihin 29.4. mennessä. 

Katso, mitä suosittelemme vapuksi: www.kauppahalli24.fi/tarjoukset

.