Toggle Nav

Ajankohtaista

Juhannuksen aikataulu

Juhannuksen viettoon kannattaa lähteä ilman ruuhkia ja tilata ruokaostokset ajoissa kotiovelle!

Juhannusviikolla tilaus tulee olla tehtynä viimeistään tiistaina 19.6. torstaille. Juhannuksena perjantaina ja lauantaina ei ole toimituksia.  

Kesän ajan toimitamme normaalisti. Erikssonin kalatukun ja Komero-pussin toimitukset jäävät tauolle juhannuksesta. Erikssonin kalatukun tuotteita voi jälleen tilata maanantaista 16.7. alkaen ja Komero-pusseja elokuun alusta.

Hyvää juhannusta!

Tule meille töihin

Kauppahalli24 on pääkaupunkiseudulla toimiva verkkoruokakauppa. Toimitamme tuoretta ruokaa kotioville. Organisaation kasvaessa etsimme asiakasneuvojaa vakituiseen työsuhteeseen Vantaalle.

ASIAKASNEUVOJA

Saatko hyvän mielen itselle, kun puhelimen toisessa päässä on tyytyväinen asiakas? Tule meille innostamaan asiakkaitamme helpompaan arkeen!

Puhelintyö on päätehtäväsi, mutta autat päivittäin myös muissa asiakaspalvelun tehtävissä chatissa, sähköpostitse ja somessa.

Olet tehtäviin innolla tarttuva ja nautit ihmisten kanssa työskentelystä. Et pelkää haasteita ja tempaudut innolla mukaan uusiin tilanteisiin. Hallitset yleisimmät ohjelmat ja verkkokauppa on sinulle tuttua ainakin asiakkaana, ja tykkäät somesta.

Tehtävä on uusi ja toimenkuva tulee muotoutumaan, joten pääset myös itse vaikuttamaan sen sisältöön.

Työ on kokopäiväinen ja työpaikka sijaitsee Vantaan Koivuhaassa.

Lähetä työhakemus, CV ja palkkatoive sähköpostilla hanna-kaisa.risku@kauppahalli24.fi 29.6. mennessä.

Työtehtävä täytetään heti oikean ihmisen löydyttyä. Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan mielellään elokuussa.

Arvostamme yksityisyyttäsi ja olemme sitoutuneet suojaamaan sitä. Tämä tietosuojaseloste  sisältää tietoa mitä henkilötietoja keräämme, millä periaattein sitä käsittelemme, sekä mitä oikeuksia ja vaikuttamismahdollisuuksia sinulla on työnhakijana tietojasi koskien.

Tilaa viikolle 24 ja olet mukana kuukauden ruokaostosten arvonnassa!

Tilaa viikolle 24 ja olet mukana kuukauden ruokaostosten arvonnassa. Kaikkien ensi viikolla toimitettavien tilausten kesken arvotaan 500 € Kauppahalli24-lahjakortti.

Arvontaan osallistuu automaattisesti kaikkina ensi viikon toimituspäivinä tiistaista 12.6. lauantaihin 16.6.2018. 

Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti ja lisäksi voittaja julkaistaan sivuillamme Ajankohtaista-blogissa ja somessa ma 18.6.

Nauti nyt helpommasta arjesta ja tilaa ruokaostokset suoraan kotiovelle.

Tee tilaus nyt heti!