Huom! Osa tämän kaupan toiminnallisuuksista on estynyt! Sivulla asioiminen on sinulle miellyttävämpää kun luet ohjeen kuinka toimia.

Toggle Nav

Ajankohtaista

Reinin lihan joulukinkut

Reinin Liha on tuoreen, pakkaamattoman lihan palveleva erikoisliike, jossa raaka-aineet käsitellään alusta asti itse omassa leikkaamossa. Eläinten hyvä ruokinta ja hoito sekä vähärasvaisuus takaavat helposti kypsyvän ja maukkaan laadun.

Reinin lihalta saat pakastamatonta suomalaista viljapossua. Reinin liha on vuosien varrella kehittäneet oman konseptin hyväksi joulukinkuksi, joka on täysin lisä- ja säilöntäaineeton. Kinkkujen suolapitoisuus on hyvin matala, keskimäärin 0,9 %, koska kaikki kinkut ovat itsesuolattuja. 

  • Kaikkin Reinin joulukinkkujen viimeinen tilauspäivä on torstaina 13.12. 
  • Reinin luomujoulukinkut toimitetaan joulunalusviikolla.  Luomukinkkujen toimituspäiväksi voi valita kaikki joulunalusviikon päivät tiistaista 18.12. lauantaihin 22.12.
  • Muita Reinin kinkkuja on saatavilla koko joulun ajan. 
.

Kauppahalli24 Joulun 2018 muistilista

Joulun ruokaostokset kannattaa tilata hyvissä ajoin, sillä joulunalusviikon toimituspäivät saattavat ruuhkautua.

Suosituimpia perjantain ja lauantain toimitusaikoja saatetaan joutua rajoittamaan. Vasta joulunalusviikolla tilattaessa tilaus-/toimitusrytmi on normaalia pidempi toimitusvarmuuden turvaamiseksi. Tämä koskee myös lisätilauksia.

  • Voit tilata joulun ruokaostokset vaikka heti, näin saat toimituksen sille päivälle kun haluat. Tilausta voi täydentää lähempänä, kuitenkin joulunalusviikon tilausaikataulun puitteissa.
  • Reinin joulukinkkujen viimeinen tilauspäivä on to 13.12. Tuoreet Reinin luomujoulukinkut toimitetaan joulunalusviikolla. Reinin luomukinkkujen toimituspäiväksi voit valita kaikki joulunalusviikon päivät tiistaista 18.12. lauantaihin 22.12. Muita kinkkuja on saatavilla koko joulun ajan.
  • Joulun jälkeen seuraavat toimituspäivät ovat perjantai 28.12. ja lauantai 29.12.
  • Ensi vuoden ensimmäinen toimituspäivä on torstai 3.1. Uudenvuodenaaton herkut kannattaa tilata lauantaille 29.12.

Itsenäisyyspäivän 2018 aikataulu

Itsenäisyyspäivän vuoksi tilaukset tulee tehdä 7.12. perjantaille poikkeuksellisesti jo viimeistään tänään 4.12. tiistaina. Toimitamme perjantaina normaalin aikataulun mukaan. Torstaina itsenäisyyspäivänä 6.12. ei ole toimituksia.

Muistathan tilata Hanhialan savukalkkunat viimeistään 6.12.! Toimituspäivän voi valita keskiviikosta 19.12. lauantaihin 22.12.

Hyvää itsenäisyyspäivää!

Hanhialan tilan kalkkunat

Hanhialan tilalla kasvaa omalla viljalla ruokittuja kalkkunoita, joista valmistettavat kalkkunaherkut ovat muodostuneet monien perheiden joulupöydän kestosuosikeiksi. Kasvinviljelyyn sekä kalkkunoiden kasvatukseen keskittynyt Hanhialan tila sijaitsee Paimion keskustan tuntumassa Preitilässä.  Kalkkunoiden kasvatuksessa ja kaikkien tilan eläinten hoidossa on huomioitu eläinten hyvinvointi ja eettiset arvot. Eläimille tarjotaan siisti elinympäristö, riittävästi tilaa, laadukkaat rehut ja mahdollisuudet lajityypilliseen käyttäytymiseen.

Kauppahalli24:sta voit tilata kokonaisen / puolikkaan savukalkkunan tai kalkkunafileerullan. Savukalkkunat tulevat myyntiin pe 23.11. Kalkkunoiden viimeinen tilauspäivä on to 6.12. Toimituspäivän voi valita keskiviikosta 19.12. lauantaihin 22.12. 

  • Savustettu kokonainen kalkkuna on mehevää ja maukasta herkkua! Se on lisäaineeton ja valmistettu aidossa palvisaunassa. Heti valmista syötäväksi, tarjoillaan yleensä kylmänä. Löydät savustettua kalkkunaa puolikkaana 4-5,5 kg ja kokonaisena 7-9 kg.
  • Savustetut kalkkunafileerullat on palvattu aidossa savusaunassa, joten niiden ulkonäkö, maku ja rakenne ovat erinomaisia. Fileerullia löytyy kahta eri kokoa; 1,3-1,7 kg ja 2,5-3,5 kg.

Tilaa nyt herkulliset ja maistuvat savukalkkunat jouluksi kotiovellesi!

.

Kehitämme palveluamme - rajoituksia toimituksissa

Kehitämme palveluamme - rajoituksia toimituksissa

Kehitämme palveluamme ja vaihdamme parhaillaan uuteen keräilyjärjestelmään. Uusi järjestelmä tulee mahdollistamaan monia parannuksia, jotka näkyvät asiakkailla pian. Toimitusvarmuuden takaamiseksi rajoitamme toimitusmääriä päivityksen aikana.

Sähköisestä toimitusluettelosta näet keräilytiedot reaaliajassa

Päivityksen yhteydessä olemme ottaneet käyttöön sähköisen toimitusluettelon. Säästämme luontoa ja paperiset toimitusluettelot jäävät pois käytöstä.

Saat toimitusluettelon sähköpostiisi heti, kun tilauksesi on keräilty ja valmiina kuljetukseen. Toimitusluettelosta on helppo tarkistaa keräillyt tuotteet tuotekohtaisesti. Jos emme ole saaneet jotain tuotetta keräilyyn ja se jää puuttumaan toimituksestasi, saat siitä tiedon ja vältyt yllätyksiltä toimituksen saapuessa.

Katso kaikki tarjoukset ja tee tilaus ensi viikolle: www.kauppahalli24.fi/tarjoukset