Toggle Nav

Ajankohtaista

Arla Got Guts? uusi hyvinvointiin keskittyvä jogurttisarja

Ruoki hyvinvointiasi. Ruoki suolistoasi.

Hyvinvointi ei tarkoita tänä päivänä yksinomaan samaa kuin terveys. Siihen liitetään yhä korostuneemmin terveyden lisäksi myös liikunta, uni ja lepo sekä ruokavalio. Ihmiset hakevat kokonaisvaltaista tasapainoa kiireisen elämän lomassa.

Hyvinvointiajattelun monipuolistuminen näkyy myös tuotekehitystyössä. Sen keskiössä ovat nyt tuotteet, jotka vastaavat kasvavaan hyvinvointitrendiin. Se, mitä me laitamme suuhumme, vaikuttaa meidän yleiseen hyvinvointiimme.  Aikaisemmin yleinen myytti siitä, että terveellinen ruoka maistuu pahalle, ei enää pidä paikkaansa, vaan jokainen kuluttaja voi löytää markkinoilta hyvänmakuisia, terveellisiä raaka-aineita ja tuotteita.

Elintarvikkeiden sokeripitoisuudesta keskustellaan paljon, ja sokerin kokonaismäärää halutaan monin tavoin rajoittaa. Myös kuidut ja erilaiset maitohappobakteerit ovat tulleet mukaan elintarvikkeiden tuotekehitykseen tärkeinä osatekijöinä.

- Arlalla iloitaan siitä, että tänäkin keväänä voimme tuoda markkinoille mielenkiintoisia uutuuksia hyvinvointitietoisia ihmisiä ajatellen, toteaa Arlan markkinoinnista Kati Janhunen.

Uudet Arla Got Guts? -jogurtit sisältävät 50 miljardia B420-bifidobakteeria, liukoista kuitua ja kalsiumia, joka tukee ruoansulatuksen normaalia toimintaa. Niissä on vain maidon ja hedelmän luontaisia sokereita.

Kolme herkullista makua: mango, mustikka ja täyteläisen pehmeä maustamaton. Nauti osana tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota ja terveitä elintapoja. Tuotteet on valmistettu kotimaisesta maidosta Sipoossa, Arlan meijerissä.

Tilaa nyt Arla Got Guts -jogurtit turvallisesti kotiovelle!

.

Jaa artikkeli: