Toggle Nav

Ajankohtaista

Jyvin grillattavaa - Jyväbroiler uutuus fileepihvit

Jyväbroiler uutuusmakuina paahteinen paprika ja lime-korianteri

Jyväbroiler-tuotteet ovat suomalaista broileria eteläpohjalaisilta ja pirkanmaalaisilta tiloilta. Suomalaisella kauralla kasvanut, maltillisesti käsitelty ja vain yksinkertaisesti pintamaustettu broilerin liha edustaa paluuta juurille, aitoihin asioihin. Jyväbroiler fileepihvit ovat ovat lisäaineettomia.

Jyväbroiler broilerin fileepihvi paahteinen paprika

Kesäkeittiön pannulle ja grillin parilalle sopii mainiosti uusi Jyväbroiler broilerin fileepihvi paahteinen paprika, joka saa intensiivisen makunsa ja herkullisen värinsä paahdetusta paprikasta ja yrteistä tehdystä tuoretahnasta. Fileepihvit on valmistettu kauralla kasvaneen suomalaisen broilerin lihasta ja pakattu kolmen kappaleen pakkaukseen (380 g).

Jyväbroiler broilerin fileepihvi lime-korianteri

Premium-laatua arvostavan grillaajan valinta ovat limeä ja korianteria sisältävällä pirteällä pintamausteella maustetut Jyväbroiler broilerin fileepihvit, joissa on sekä makua että silmänruokaa. Ohuet fileepihvit onnistuvat niin grillissä kuin pannullakin. Kauralla kasvatetun ja antibioottivapaan fileen lihapitoisuus on 87 %. Fileepihvit on pakattu kolmen kappaleen helposti avattavaan skinipakkaukseen (380 g).

Tutustu koko Jyväbroiler-tuoteperheeseen osoitteessa
www.jyvabroiler.fi

Kurkkaa herkulliset Jyväboroiler -reseptit klikkamalla kuvaa ja tilaa ainekset näppärästi suoraan ohjeesta kotiovelle:

.

Jaa artikkeli: