Toggle Nav

Ajankohtaista

Borges | Oikea määrä makua myös luomuna!

Borges – oikea määrä makua kaikkeen ruoanlaittoon!

Espanjalainen perheyritys Borges on jo 125 vuoden ajan kasvattanut ensiluokkaisia oliiveja, joista puristetaan laadukkaat, aromikkaat ja tasalaatuiset extra-virgin oliiviöljyt. Borgesin palkintoja ja testeissä pärjännyt extra-virgin oliiviöljy on saatavissa myös luomulaatuisena. Taatusti yhtä hyvänmakuisena, tasalaatuisena ja oikean määrän makua sisältävänä kuin kaikki muutkin Borgesin tuotteet.

Klikkaa Borges -oliiviöljy ostoskoriisi!

.

Borges panostaa vahvasti myös kestävän kehityksen viljelyyn muissakin tuotteissaan (kasvavathan heidän oliivinsa satoja vuosia vanhoissa oliivilehdoissa, joista halutaan saada satoa vielä satojen vuosienkin päästä). Borgesin 125-vuotisjuhlavuonna he ovat halunneet avata vielä enemmän tätä näkemystään siitä, millä tavalla voimme nauttia parhaista Borgesin tuotteista vielä vuosikymmenten ja -satojenkin päästä. Tästä linkistä pääset katsomaan heidän kestävän kehityksen ohjelmaansa.

Tiesitkö, että Borgesin oliiviöljyistä löydät sopivan tuotteen ihan kaikkeen ruoanlaittoon? Osaa aromikkaimmista extra-virgin oliiviöljyistä voi käyttää vaikkapa sellaisenaan salaatinkastikkeena tai salaatinkastikkeen pohjana. 

Grillaamiseen käy parhaiten Classic oliiviöljy. Kokeile kuvan grillivartaita!

RESEPTIIN >>

Jaa artikkeli: