Toggle Nav

Ajankohtaista

Ella's Kitchen 100% luomusmoothiet- näitä pikkuisesi rakastaa!

Herkullista ja luonnollista 100 % luomuruokaa, jota pikkuisesi rakastaa!

Ella’s Kitchen tarjoaa korkealaatuisia, luomuhedelmistä ja -vihanneksista tehtyjä soseita. Ne sopivat 4kk-ikäisistä vauvoista aina vaariin saakka. Herkulliset Ella’s Kitchen -luomusmoothiet aktivoivat kaikki aistit jännittävillä makuyhdistelmillä ja tekee lapsen ruokailusta hauskaa ja helppoa.

Ella's Kitchenin tutkimukset osoittavat, että hedelmiä ja kasviksia kaikilla aisteillaan nauttivat vauvat syövät todennäköisemmin värikästä ruokaa ryhtyessään syömään kunnon aterioita. Heille myös kehittyy elinikäinen positiivinen suhde ruokaan. Tämä huomioidaan tuotteissa: tuotteiden tulee näyttää houkuttelevalta, tuoksua hyvältä, tuntua oikealta pienissä käsissä, kuulostaa hauskalta sekä tietenkin maistua erinomaiselta, jotta pienokaiset innostuvat kokeilemaan uusia makuja ja ruokia kaikilla aisteillaan.

Huippuvinkki! Vauvan pikkuruisessa suussa on kolme kertaa enemmän makuhermoja kuin aikuisilla, joten uusien makujen kokeileminen on upea seikkailu pienokaisille! Lue lisää vinkkejä Ella's Kitchenin nettisivuilta: https://www.ellaskitchen.fi/syodaan-kaikilla-aisteilla/

Tilaa herkulliset Ella’s Kitchen -tuotteet suoraan kotiovellesi Kauppahalli24:sta!

.

Jaa artikkeli: