Toggle Nav

Ajankohtaista

Kierrätys hoituu helposti toimituksemme yhteydessä

Nyt voit kierrättää helposti. Viemme kierrätystavarasi pois ruokatoimituksesi yhteydessä!

Kierrätys ei ole koskaan ollut näin helppoa - voit tilata haluamasi lisäpalvelun tekstiviestilinkillä, jonka saat toimituksen seurantalinkin yhteydessä ennen ruokatoimitustasi.

Voit antaa kuljettajalle ruokatoimituksen yhteydessä:

  • käytetyt akut ja paristot
  • kierrätykseen tarkoitetut pullot ja purkit
  • pienet sähkö-ja elektroniikkalaitteet
  • vanhentuneet lääkkeet
  • kuivat ja puhtaat pahvit
Kokeile nyt ilmaiseksi! Lisäpalvelut ovat testijakson ajan maksuttomia 31.3.2020 asti. 

Voit seurata lähetystä, missä ikinä oletkin. Toimitus kotiin ei tarkoita enää kotona odottamista. Jos et olekaan kotona toimituksen aikana, voit lisäpalveluviestin kautta antaa kuljettajalle luvan jättää ruokaostokset kotiovellesi ilman vastaanottokuittausta. 

Ruokaostostosten jättäminen kotiovelle

Et ole toimituksen aikana kotona? Ei hätää – Fetch voi jättää ostoksesi kotiovelle! 
Valitsemalla tämän palvelun annat meille oikeuden hoitaa toimituksen ilman vastaanottokuittausta ja vapautat Fetchin ja lähettäjän vastuusta liittyen toimitushäiriön aiheuttamiin vahinkoihin ja menetyksiin.

Käytetyt akut ja paristot

Kaappeihin jääneet vanhentuneet akut ja paristot on näppärä antaa kuljettajalle. Ne kierrätetään asianmukaisella tavalla eikä sinun tarvitse muistaa viedä niitä keräykseen. 

Kerättäviin paristoihin eivät kuulu ajoneuvojen akut, vain teollisuusparistot tai isot litiumparistot. Paristot tulee olla pakattu läpinäkyvään litran muovipussiin. Yksi pussi on yksi tuote, tuotteita voi tilata useamman. 

Kierrätykseen tarkoitetut pullot ja purkit

Tyhjät pullot ja purkit on nyt helppo kierrättää! Sinun ei tarvitse enää raahata pulloja ja purkkeja palautettavaksi, vaan voit ojentaa ne kuljettajalla samalla kun otat vastaan ruokatoimituksesi.

Palauttavien pullojen ei tarvitse olla pantillisia. Voit palauttaa pullot 40 litran säkissä, johon mahtuu noin 15 pulloa/tölkkiä. Yhdellä noudolla voit lähettää enintään 6 säkkiä.

Sähkö-ja elektroniikkalaitteiden kierrätys

Lojuuko nurkissasi pieniä sähkö-ja elektroniikkalaitteita? Tilaa lisäpalveluna SER-laitteiden kierrätys, niin pääset käyttämättömistä laitteista eroon ruokatoimituksesi yhteydessä.

Pieniin SER-laitteisiin kuuluvat pienet sähkö- ja elektroniikkalaitteet, joiden ulkohalkaisija on enintään 25 cm. Yhdellä noudolla voi luovuttaa enintään neljä laitetta.

Vanhentuneet lääkkeet

Käyttämättömäksi jääneet ja vanhentuneet lääkkeet voi kierrättää turvallisesti asianmukaisella tavalla jättämällä ne kuljettajalle ruokatoimituksen yhteysessä - tilaa vain lisäpalveluna lääkkeiden kierrätys.

Lue ohjeet lääkapakkausten asianmukaisesta käsittelystä: fetch.fi/fi/#services

TULOSSA: Pesula-ja kuivauspalvelut

Tulossa: Fetch toimittaa pyykkisi SOL pesulaan ja tuo takaisin. Alansa ammattilainen SOL Pesulapalvelut pitää hyvää huolta arvokkaista esineistäsi. 

Huom! Hygieniasyistä emme vastaanota ovelle jätettyjä kierrätystavaroita, joten kierrätys ei ole mahdollista kauttamme siinä tapauksessa, jos toimitus jätetään ovelle ilman kuittausta. 

Jaa artikkeli: