Toggle Nav

Ajankohtaista

Grillikesä 2022

Kaikki grillaukseen yhdestä paikasta!

Grillikesä on taas täällä! Meiltä löydät monipuolisesti kaikkea grillattavaa jokaiseen ruokavalioon, grillaustarvikkeita unohtamatta. Grillissä voi kokata kaikki kesän ateriat aina aamupalasta illalliseen. 

Kokosimme huikean grillituotevalikoimamme yhteen kategoriaan, jotta löydät grilliherkut ja -tarvikkeet näppärästi yhestä paikasta, tutustu tästä.

Nauti kesästä ilman kauppareissuja ja tilaa maistuvimmat grilliherkut sekä muut grillaustarvikkeet suoraan kotiovellesi. Mökille lähtökin sujuu leppoisammin, kun tilaat ruokaostokset mukaan otettavaksi. 

Tutustu grillauskategoriaamme:

Maukkaat grillikasvikset

Meiltä löydät kattavasti kaikkia herkullisia grilliin sopivia kasviksia! Kesä houkuttaa vihannesten kimppuun. Hiukan öljyä, suolaa ja pippuria pintaan ja grillin kautta lautaselle; mikä maku!

Kasviksia voi valmistaa grillissä monella eri tapaa. Niitä voi grillata sellaisenaan, vartaissa, folionyyteissä, hitaasti kyspyttämällä tai nopeasti suoraan grillaamalla.

Hedelmistä grilliin sopii hyvin kaikki kiinteät hedelmät, esimerkiksi ananas, banaani, omena, persikka ja nektariini. Grillattujen hedelmien kanssa voi tarjoilla vaikkapa jäätelöä, kermavaahtoa tai rahkaa.

Tutustu grillattaviin heveihimme >>

Makkaraa joka makuun

Miljoona makkaraa! No ei ihan, mutta sitä mieltä olemme, että makkaravalikoimamme on Suomen laajin!

Makkara on helppo ja nopea grillattava, meiltä löydät makkaraa ihan jokaiseen makuun. Perinteisten grillimakkaroiden lisäksi meillä on kattava valikoima raakamakkaroita. Vegaanisia vaihtoehtoja unohtamatta!

Tilaa nyt makkarat ja nakit näppärästi kotiovelle!

Tutustu makkaravalikoimaamme  >>

Poppamiehen grillaustuotteet

Poppamies on tullut tunnetuksi erityisesti chili- ja grillaustuotteistaan, korkeasta laadusta ja arvostuksesta ruokaa kohtaan. He ovat alusta asti olleet oman tiensä kulkijoita ja tuoneet tuotteilla nuorekasta piristysruisketta suomalaiseen keittiöön. 

Poppamiehen valikoimasta löytyvät parhaat chili- ja BBQ-tuotteet, sekä laaja valikoima muita maistuvia ruokatuotteita! Tuotteet valmistutetaan parhaista raaka-aineista useissa tuotantopaikoissa ympäri maailman. Tuotteita kehitetään tinkimättömällä asenteella.

Tilaa grillauskastikkeita ja mausteita >>

Mustangin grillaustarvikkeet

Herkullisten grillattavien lisäksi meiltä löytyy Mustangin grillaustarvikkeita!

Mustang on syntynyt halusta nauttia kiireettömästä, rennosta ruuanlaitosta yhdessä perheen tai ystävien kanssa. Yhdessäolo ja hyvä ruoka ovat jokaisen päivän kohokohta. Grillauksessa kokeillaan aina jotakin uutta ja kaikki grillaustavat ovat sallittuja. Joku grillaa perinteistä makkaraa ja pihviä sudennälkäisille, toinen simpukoita juhlaillalliselle. Joskus on tärkeää saada ruoka pöytään nopeasti, ja toisena päivänä paistia haudutetaan vuorokauden ympäri.

Klikkaa grillaustarvikkeita ostoskoriisi >>

Grillikesä 2022

Tirisevimmät uutuudet

Löydät meiltä myös herkullisimmat uutuudet. Nyt ruokaostoksille ja grilli kuumaksi - tilaa kaikkea grilliin helposti meiltä!

.

Jaa artikkeli: