Huom! Osa tämän kaupan toiminnallisuuksista on estynyt! Sivulla asioiminen on sinulle miellyttävämpää kun luet ohjeen kuinka toimia.

Toggle Nav

Ajankohtaista

Hanhialan tilan kalkkunat

Hanhialan tilalla kasvaa omalla viljalla ruokittuja kalkkunoita, joista valmistettavat kalkkunaherkut ovat muodostuneet monien perheiden joulupöydän kestosuosikeiksi. Kasvinviljelyyn sekä kalkkunoiden kasvatukseen keskittynyt Hanhialan tila sijaitsee Paimion keskustan tuntumassa Preitilässä.  Kalkkunoiden kasvatuksessa ja kaikkien tilan eläinten hoidossa on huomioitu eläinten hyvinvointi ja eettiset arvot. Eläimille tarjotaan siisti elinympäristö, riittävästi tilaa, laadukkaat rehut ja mahdollisuudet lajityypilliseen käyttäytymiseen.

Kauppahalli24:sta voit tilata kokonaisen / puolikkaan savukalkkunan tai kalkkunafileerullan. Kalkkunoiden viimeinen tilauspäivä on su 8.12. Toimituspäivän voi valita torstaista 19.12. sunnuntaihin 22.12. 

  • Savustettu kokonainen kalkkuna on mehevää ja maukasta herkkua! Se on lisäaineeton ja valmistettu aidossa palvisaunassa. Heti valmista syötäväksi, tarjoillaan yleensä kylmänä. Löydät savustettua kalkkunaa puolikkaana 4-5,5 kg ja kokonaisena 7-9 kg.
  • Savustetut kalkkunafileerullat on palvattu aidossa savusaunassa, joten niiden ulkonäkö, maku ja rakenne ovat erinomaisia. Fileerullia löytyy kahta eri kokoa; 1,3-1,7 kg ja 2,5-3,5 kg.

Tilaa nyt herkulliset ja maistuvat savukalkkunat jouluksi kotiovellesi!

.

Jaa artikkeli: