Toggle Nav

Ajankohtaista

Herkkulahjat nyt Kauppahalli24:sta kotiovelle!

Valmiit lahjalaatikot

Yrityslahjoista tutut Lahjalaatikot voi nyt tilata helposti myös verkkokaupastamme. Saatavilla on kahdeksan herkullista lahjalaatikkoa! Tutustu tarkempiin sisältöihin kuvaa klikkaamalla. 
Ilahduta sinulle tärkeää ihmistä ruokalahjalla, tilaa lahjalaatikko ruokaostostesi mukana tai suoraan vastaanottajan kotiovelle!

Hehku

Tämän lahjalaatikon sisältö on ilo silmälle, suulle ja mielelle. Hehkun sievät herkut suorastaan odottavat tarjolle pääsyä. Siksi paketista hehkuukin tyylikkään jouluinen tunnelma saajalle saakka. Herkkulahja toimitetaan kauniin valkoisessa puulaatikossa.

Joulun herkkulahjoista paras

Ruokaisaa pastaa runsain lisukkein sekä suolaista ja makeaa naposeltavaa. Tätä suosikkilaatikkoa myymme joulunajan.

Perinteinen joulu

Olemme koonneet yhteen joulun perinteisimmät maut. Paketista löydät glögiä, pipareita, suklaata, jouluista teetä sekä juhlapöydän kahviklassikon.

Tähti

Kokosimme yhteen joulun konstailemattomia kestoherkkuhittejä. Lisäsimme pikkutwistin laittamalla mukaan suosikkimakeispussin joulupainoksen.

Vegaaniset ja gluteenittomat jouluherkut

Artesaanimakeisia Ranskasta, appelsiinimarmeladia Englannista, belgialaisia vaahtokarkkeja, luomuoliiviöljyä sekä tamperelaista glögiä. Nyt viimeistään on aika unohtaa käsitys että kasviperäinen ja gluteeniton jouluherkuttelu olisi tylsää.

Lähiherkut

Muikkuja Pieliseltä, hilloja Porvoosta, glögiä ja kahvia Tampereelta, sinappia Auran kunnasta sekä paljon muuta- tämä paketti kurkistaa suomalaisten pientuottajien parhaisiin makuihin.

Puhtaasti luomua

Tämän paketin sisällöllä teet ruokaisan makumatkan aitojen ja oikeiden makujen äärelle.
Nämä luomutuotteet on valittu huolella pientuottajia ja puhtaita raaka-aineita suosien.

Loisto

Suklaakonvehteja, marmeladeja, hunajasinappia, - tästä paketista löydät loisteliaita joulun makuja meiltä ja maailmalta. Herkkulahja toimitetaan kauniin valkoisessa puulaatikossa.


.

Jaa artikkeli: