Huom! Osa tämän kaupan toiminnallisuuksista on estynyt! Sivulla asioiminen on sinulle miellyttävämpää kun luet ohjeen kuinka toimia.

Toggle Nav

Ajankohtaista

Luomulihaa Raudaskosken tilalta

Nyt saat Kauppahalli24:stä Highlander luomulihaa suoraan Raudaskosken tilalta! Joulun jälkeen highlanderia on saatavilla seuraavan kerran vasta helmikuussa, joten nyt kannattaa tilata reilumminkin.

Tuotteita on rajoitettu erä, joten kannattaa tilaa nyt heti tai viimeistään tiistaina 10.12. Toimituspäiväksi voit valita torstain, perjantain tai lauantain (to 12.12. - la 14.12.2019).

Highland Cattlen liha on mureaa erikoispihvilihaa

Sydänmaan Highlander on Highland Cattlen eli Ylämaankarjan luomulihaa. Eläimet ovat kasvaneet vapaina omissa laumoissaan, tilavilla laidunmailla ja ne ruokitaan korsirehuruokinnalla, eli ovat oikeaa ”niittysonnia”. Eläimiä kohdellaan lempeästi ja rauhallisesti, välttäen turhan stressin tuottamista. Tehotuotannosta ei todellakaan voi puhua näiden eläinten kohdalla.

Vapaan kasvatuksen tuloksena liha on maukasta, mureaa ja vähärasvaista. Sydänmaan Highlander –luomuliha on riistamaisempaa kuin naudanliha, mutta miedompaa kuin hirvenliha. Siitä valmistuvat vaativammatkin juhlaruoat ja jauheliha on mureutensa ansiosta myös lasten suosiossa. 

Raakakypsennä, käytä heti tai pakasta

Kokolihaa ja kokonaisia paisteja kannattaa raakakypsyttää kotona jääkaapissa noin 2 viikkoa. Myös palapaistit ja suikaleet hyötyvät raakakypsennyksestä, mutta raakakypsytys onnistuu sitä paremmin, mitä suuremmasta lihapalasta on kysymys. Vakuumipakkauksia ei saa avata kesken raakakypsennyksen! Mikäli pakkaukseen pääsee ilmaa, on liha välittömästi käytettävä. Jauhelihat ja luulliset lihat eivät sovellu raakakypsytykseen. Ne kannattaa joko käyttää heti tai sitten pakastaa. Raakakypsytyksessä huomioi tuotteen käyttöaika.

Tilaa nyt ja lisää muut ruokaostokset lähempänä toimituspäivää

Jos tilaat Highlander lihat hyvissä ajoin, mutta haluat tehdä tavalliset ruokaostokset vasta lähempänä toimituspäivää, on se mahdollista. Tee uusi tilaus samalle toimituspäivälle samaan aikaikkunaan, uudesta tilauksesta ei tällöin veloiteta kuljetusmaksua uudelleen.


Tilaa pian, tuotteita rajoitettu erä!

Valittavana on:
- luomujauhelihaa
- luomusisäfilettä
- luomunyhtölihaa
- luomumaksaa
- luomupaistisuikaletta
- luomu-ulkopaistia
- luomusisäpaistia
- luomupaistikuutiota
- luomu-ulkofilettä
- luomuentrecotea
- täyslihasäilykettä

Katso kaikki Sydämaan Highlanderit tästä: https://www.kauppahalli24.fi/tuotteet/#/cat/732
.

Jaa artikkeli: