Toggle Nav

Ajankohtaista

Luomulihaa Raudaskosken tilalta

Nyt Highlander luomulihaa suoraan Raudaskosken tilalta!

Tilaa heti tai viimeistään tiistaina 12.11. ja valitse toimituspäiväksi torstai, perjantai tai lauantai (to 14.11. - la 16.11.2019).

Sydänmaan Highlander on Highland Cattlen eli Ylämaankarjan luomulihaa. Eläimet ovat kasvaneet vapaina omissa laumoissaan, tilavilla laidunmailla ja ne ruokitaan korsirehuruokinnalla, eli ovat oikeaa ”niittysonnia”. Eläimiä kohdellaan lempeästi ja rauhallisesti, välttäen turhan stressin tuottamista. Tehotuotannosta ei todellakaan voi puhua näiden eläinten kohdalla.

Highland Cattlen liha on mureaa erikoispihvilihaa

Vapaan kasvatuksen tuloksena liha on maukasta, mureaa ja vähärasvaista. Sydänmaan Highlander –luomuliha on riistamaisempaa kuin naudanliha, mutta miedompaa kuin hirvenliha. Siitä valmistuvat vaativammatkin juhlaruoat ja jauheliha on mureutensa ansiosta myös lasten suosiossa. 

Raakakypsennä, käytä heti tai pakasta

Kokolihaa ja kokonaisia paisteja kannattaa raakakypsyttää kotona jääkaapissa noin 2 viikkoa. Myös palapaistit ja suikaleet hyötyvät raakakypsennyksestä, mutta raakakypsytys onnistuu sitä paremmin, mitä suuremmasta lihapalasta on kysymys. Vakuumipakkauksia ei saa avata kesken raakakypsennyksen! Mikäli pakkaukseen pääsee ilmaa, on liha välittömästi käytettävä. Jauhelihat ja luulliset lihat eivät sovellu raakakypsytykseen. Ne kannattaa joko käyttää heti tai sitten pakastaa. Raakakypsytyksessä huomioi tuotteen käyttöaika.

Tilaa nyt ja lisää muut ruokaostokset lähempänä toimituspäivää

Jos tilaat Highlander lihat hyvissä ajoin, mutta haluat tehdä tavalliset ruokaostokset vasta lähempänä toimituspäivää, on se mahdollista. Tee uusi tilaus samalle toimituspäivälle samaan aikaikkunaan, uudesta tilauksesta ei tällöin veloiteta kuljetusmaksua uudelleen.

Tilaa pian, tuotteita rajoitettu erä!

Valittavana on:
- luomujauhelihaa
- luomusisäfilettä
- luomunyhtölihaa
- luomumaksaa
- luomupaistisuikaletta
- luomu-ulkopaistia
- luomusisäpaistia
- luomupaistikuutiota
- luomu-ulkofilettä
- luomuentrecotea
- täyslihasäilykettä

Katso kaikki Sydämaan Highlanderit tästä: https://www.kauppahalli24.fi/tuotteet/#/cat/732
.

Jaa artikkeli: