huippuhomma


Huippuhomma! - blogista löytyi kattava kirjoitus Kauppahalli24 kokemuksista:

"Kauppahalli24:stä minulla on nyt kahden kerran kokemus. Olen tahallani tilannut tuotteita, joiden suhteen olen tosi nipo: tuoretta kalaa ja lihaa, yrttejä, ruukkusalaattia, tomaatteja, jne. Olen ollut pääosin tosi tyytyväinen, tässä muutama yksityiskohtaisempi huomio:

- Kalatukku E. Erikssonin kalat ovat tuoretta irtotavaraa (ei siis vakuumia). Kala minua epäilytti etukäteen eniten, mutta ei ole tarvinnut pettyä.

- Reinin lihan ja Wotkinsin tuotteet ovat tosi laadukkaita. Plus että ihan kiva saada niitä arkena kotiin kuljetettuna, kun halliin ja tukkutorille ehtii korkeintaan jonain satunnaisena lauantaina.

- Tuoreet yrtit olivat hinta-laatu-määrä-suhteeltaan paljon parempia kuin Tapiolan Stockalla myytävät Järvisuomen kitu-korianterit ja sääli-basilikat.

- Ruukkusalaatit puolestaan olivat vähän pieniä ja säilytetty/kuljetettu jopa melkein liian kylmässä.

- Maidoissa, munissa, jugurteissa ja pakatuissa lihoissa oli päiväystä jäljellä tosi reilusti.

- Valikoimissa oli erikoisuuksiakin, kuten garam masalaa, riisiviinietikkaa, vähäsuolaista soijakastiketta, riisinuudeleita ja kookosöljyä.

Kokonaisuudessaan olen tyytyväinen. Tuotteet olivat tosi tuoreita ja laadukkaita. Luomuvaihtoehdot olivat oikeastaan laitanaan edullisempia kuin normikaupassa, jotkin luomut (esim. laktoositon maitojuoma) vieläpä samanhintaisia tavisverrokkituotteen kanssa. Parasta on tietysti se, että ei tartte hikoilla kaupassa ja että joku muu kantaa ruuat kotiin..."


Lue koko juttu Huippuhomma! - blogista klikkaamalla TÄSTÄ