Toggle Nav

Ajankohtaista

Joulun 2019 ja vuodenvaihteen aikataulut

Joulun tilausaika on päättynyt!

Joulun ruokaostokset kannattaa tilata hyvissä ajoin, sillä joulunalusviikon toimituspäivät saattavat ruuhkautua. Voit tilata joulun ruokaostokset vaikka heti, näin saat toimituksen varmemmin sille päivälle kun haluat. Tilausta voi täydentää lähempänä, kuitenkin joulunalusviikon tilausaikataulun puitteissa.

Joulu aiheuttaa muutamia poikkeuksia toimitusaikatauluumme: 

  • Joulunalusviikolla toimitamme poikkeuksellisesti myös sunnuntaina 22.12. klo 12-21 Helsingin, Espoon, Kauniaisten, Vantaa, Tuusulan, Keravan ja Järvenpään alueille. 
  • Huom! Joulusunnuntain toimitusten viimeinen tilauspäivä on to 19.12. 
  • Lauantaille 21.12. on lisätty toimitusaikoja klo 21 saakka ruuhkaisimmille alueille
  • Joulunpyhinä ei ole toimituksia 24.12.-27.12. 
  • Joulun jälkeen seuraava toimituspäivä on la 28.12., jonne tilataan normaalin tilausrytmin mukaisesti viimeistään torstaina

Kauppahalli24 uusi vuosi 

Uuden vuoden aattona rajoitettu toimitusalue ja aikataulu

  • Uudenvuoden aattona ti 31.12. toimitamme vain Helsingin, Espoon, Kauniaisten, Vantaan, Tuusulan, Keravan ja Järvenpään alueille klo 12-18. Tilaa normirytmin mukaan viimeistään su 29.12. 
  • Uudenvuoden päivänä ke 1.1. ja to 2.1. ei ole toimituksia. Seuraava toimituspäivä uuden vuoden jälkeen on perjantai 3.1. jonne tilataan normaalisti viimeistään ke 1.1.
  • Loppiaisesta johtuen tiistaina 7.1. ei poikkeuksellisesti ole toimituksia.

Reinin lihan joulukinkut

Reinin lihalta saa pakastamatonta suomalaista viljapossua ja luomukinkkua. Reinin liha on vuosien varrella kehittänyt oman konseptin hyväksi joulukinkuksi, joka on täysin lisä- ja säilöntäaineeton.

Tilauspäivä mennyt (12.12.)

Hanhialan tilan kalkkunat

Hanhialan tilalla kasvaa omalla viljalla ruokittuja kalkkunoita, joista valmistettavat kalkkunaherkut ovat muodostuneet monien perheiden joulupöydän kestosuosikeiksi. Kauppahalli24:sta voit tilata kokonaisen ja puolikkaan savukalkkunan tai kalkkunafileerullan. 

Tilauspäivä mennyt (8.12.)

Jaa artikkeli: