Toggle Nav

Ajankohtaista

Kauppahalli24 joulu ja uusi vuosi

Joulun 2022 aikataulut

Joulua voi viettää monella tapaa, toiset pitävät perinteistä ja toiset kaipaavat perinteiden sijaan jotain uutta ja erilaista. Perinteet ja uudet tavat voi myös yhdistää ja tehdä juuri sennäköisen joulun kuin itselle parhaiten sopii. Meiltä löydät perinteiset jouluruoat, kalaherkut, vegaaniset ruoat sekä aamulla käsintehdyt sushit ja leivät tuoreena suoraan kotiovelle. 

Vältä kauppojen jouluruuhkat ja joulustressi - tilaa joulun ruokaostokset ajoissa kotiovelle! Kotiinkuljetus superedullisesti alkaen 0 €.

Muistathan, että voit täydentää jo tehtyä tilausta lisätilauksella:

Lisätilauksen tekeminen on helppoa! Aiemmin tekemäsi tilauksen tuotteet ovat menneet jo eteenpäin, niihin ei tarvitse tehdä muutoksia, aloita lisätilauksen tekeminen tyhjällä ostoskorilla. Lisätilaukseen tilataan ainoastaan ne tuotteet, mitkä haluat lisätä alkuperäiseen tilaukseen. Tee tilaus lisättävistä tuotteista normaaliin tapaan.

Kun valitset kassalla saman aikaikkunan, järjestelmä osaa yhdistää kaksi tilaustasi samaksi toimitukseksi. Järjestelmä tarjoaakin samaa aikaikkunaa 0€ kuljetushintaan, etkä maksa kuljetuksesta lisää.

Lisätilaus tulee olla tehtynä normaalin toimitusrytmin mukaisesti. Tuotteita ei siis voi lisätä enää edellisenä päivänä, vaan myös lisätilauksen ja toimituksen välissä tulee olla vähintään yksi arkipäivä.

Jaa artikkeli: