Toggle Nav

Ajankohtaista

Joulun kinkut ja kalkkunat ennakkotilaus 2023

Kinkkujen ja kalkkunoiden ennakkotilaus alkaa torstaina 23.11.!

Varmista itsellesi stressivapaa joulun valmistelu ja perheellesi maukas joulupöytä, tilaamalla joulukinkku tai kalkkuna KH24:sta. Muista tehdä ennakkotilaus viimeistään 7.12., jotta saat toimituksen ennen joulua (20.-23.12.).

 Kinkun tai kalkkunan kylkeen tilaat luonnollisesti kaikki muutkin joulun herkut samalla kertaa ja kotiovelle toimitettuna. Kotiinkuljetus alkaen 0 €.

 Anna joulun tulla ruuhkattomasti ja stressittömästi


Katso kuljetusaikataulut ja hinnat tästä

Reinin lihan joulukinkut

Reinin Liha on perinteikäs ja käsityötä kunnioittava tuoreen lihan erikoisliike, joka on kehittänyt lisä- ja säilöntäaineettoman joulukinkun. Eläinten hyvä ruokinta ja hoito, raaka-aineiden oikeaoppinen käsittely sekä matala suolapitoisuus takaavat laadukkaan lopputuloksen.

  • Kaikkien Reinin joulukinkkujen viimeinen tilauspäivä on torstaina 7.12.2023
  • Toimituspäivä on ke 20. - la 23.12.2023

Skogsjö Gård luomukinkut

Skogsjö Gård on kolmannen sukupolven perheyritys, joka tuottaa luomusikaa ja luomuviljaa Munsalassa. Skogsjö Gårdin tilalla sioille syötetään viljaa, herneitä, papuja ja rypsiä, joista suurin osa tuotetaan tilalla. Lisäksi sikojen elintilat ovat normaalia suuremmat. Luonnonmukaista siankasvatusta parhaimmillaan.

  • Skogsjö Gårdin joulukinkkujen viimeinen tilauspäivä on torstaina 7.12.2023
  • Toimituspäivä on ke 20. - la 23.12.2023

Hanhialan tilan kalkkunat

Hanhialan tilalla kasvaa omalla viljalla ruokittuja kalkkunoita, joista valmistettavat kalkkunaherkut ovat muodostuneet monien perheiden joulupöydän kestosuosikeiksi. Kalkkunoiden kasvatuksessa ja kaikkien tilan eläinten hoidossa on huomioitu eläinten hyvinvointi ja eettiset arvot. 

Kauppahalli24:sta voit tilata kokonaisen / puolikkaan savukalkkunan tai kalkkunafileerullan.

Savustettu kalkkuna on mehevää ja maukasta herkkua! Se on lisäaineeton ja valmistettu aidossa palvisaunassa. Heti valmista syötäväksi, tarjoillaan yleensä kylmänä. Puolikas 4-5,5 kg ja kokonainen 7-9 kg.

Savustetut kalkkunafileerullat on palvattu aidossa savusaunassa, joten niiden ulkonäkö, maku ja rakenne ovat erinomaisia. Kaksi kokoa: 1,3-1,7 kg ja 2,5-3,5 kg.

  • Kalkkunoiden viimeinen tilauspäivä on torstaina 7.12.2023.
  • Toimituspäivä on 20. - 23.12.2023

Joulun aikataulut

Joulun ruokaostokset kannattaa tilata hyvissä ajoin kotiovelle, suosituimmat aikaikkunat täyttyvät nopeasti. Juhlapyhät vaikuttavat toimitusaikatauluihimme.

Ei toimituksia:

Itsenäisyyspäivä ke 6.12.
Jouluaatto su 24.12.
Joulupäivä ma 25.12.
Tapaninpäivä ti 26.12.
Ke 27.12.

Jaa artikkeli: