Toggle Nav

Ajankohtaista

Joulun parhaimpiin hetkiin Sun-Maid

Joulu on perinteitä täynnä, aivan kuten ikoniset Sun-Maid rusinat tai kaikkein parhaimmat, pehmeimmät ja mehukkaimmat Sunsweet-luumut. Valmistaessasi joulun herkkuja voit aina luottaa Sun-Maid rusinoihin ja Sunsweet-luumuihin.

Jo yli sata vuotta myynnissä olleet Sun-Maid rusinat kuivataan Kalifornian auringon alla ja ne löytyvät myös luomuversiona. Käytä ruoanlaittoon, leivontaan tai välipalana sellaisenaan. Muista myös ostaa rusinat valmiiksi glögiä varten!

Sunsweet-luumut hurmaavat maukkaudellaan, pehmeydellään ja mehukkuudellaan. Tiesitkö, että Sunsweet-luumuissa käytetään aivan ainutlaatuista, hedelmää mahdollisimman vähän rikkovaa kivenpoistomekaniikkaa, joka takaa Sunsweet-luumujen aina täydellisen muodon, koostumuksen ja maun.
Luumuja voi myös käyttää leivonnassa luontaisena makeuttajana sokerin sijaan sekä voin / rasvan korvikkeena tuoden täyteläisyyttä ja pehmeää makua. Käytät vain saman verran luumusosetta kuin reseptissä olisi voita - ja nauti! Luumun karamellinen maku ja vaniljaiset vivahteet tekevät siitä erityisen soveltuvan suklaaresepteille.

Kokeile ainakin näitä reseptejä tänä jouluna:

https://lejos.fi/reseptit/jouluinen-juustokakku/

https://lejos.fi/reseptit/rusinaglogi/

https://lejos.fi/reseptit/mausteinen-rusinakakku/

https://lejos.fi/reseptit/luumurahka/

https://lejos.fi/reseptit/joulupavlova-joulun-paras-pavlova/

.

Jaa artikkeli: