Toggle Nav

Ajankohtaista

JUST T – laatua, vastuullisuutta ja lempeitä makuja

JUST T – luomuteet nyt meiltä!

Herkulliset Just T luomusertifioidut teet ovat saapuneet valikoimiin!

Just T on saksalainen perheyritys, joka on ollut mukana teekaupassa yli sadan vuoden ajan. Innovaatiot, intohimo ja kestävä kehitys ovat yrityksen perusarvoja. Teen tuotannossa käytetään uusiutuvaa energiaa ja kaikki syntyvät päästöt kompensoidaan istuttamalla puita. Tuotantoprosessissa vältetään muovia niin paljon kuin mahdollista ja käytettyä muovimäärää vastaava määrä muovia kerätään luonnosta. Upeita arvoja, eikö totta!

Nämä luonnollisia makuja sisältävät ja lempeäaromiset luomuteet lumoavat niin maullaan kuin inspiroivilla pakkauksillaan. Helli makunystyröitäsi esimerkiksi raparperin ja vaniljan aromeilla.

Rhubarb Hygge musta tee

Hygge, tanskalaisten sana kotoilulle ja rennolle tunnelmalle.

Rhubarb Hygge –tee on täydellinen valinta kotoiluhetkiin ja rentoon tunnelmaan. Rhubarb Hygge on kupillinen lempeää hedelmäisyyttä häivähdyksellä vaniljaa. Tämä tee saa sinut kaipaamaan kevätiltapäivien raikkautta.

China Green Jewel vihreä tee

Yunnan on vanhimpia teenkasvatusalueita Kiinassa.

Yunnanin vihreä tee on korkealaatuista ja valmistetaan perinteitä kunnioittaen. Yunnan tarkoittaa “pilvien eteläpuolella” – China Green Jewel on pieni pala taivasta teekupissa.

Katso koko Just T -valikoima ja klikkaa tuotteet ostoskoriisi!

.

Jaa artikkeli: