Toggle Nav

Ajankohtaista

Kiireetön pääsiäinen kotiin kannettuna

Kiireetön pääsiäinen

Tee pääsiäisestäsi kiireetön - tilaa kaikki juhlan ainekset suoraan kotiin kannettuna!


Voit tehdä jo nyt tilauksesi pääsiäiselle ja nauttia kiireettömyydestä ja yhdessäolosta hyvän ruoan parissa.


Pääsiäisen erikoisherkkujen saatavuudessa on muutamia poikkeuksia, jotka on hyvä huomioida tilauksessasi. Pääsiäispyhien vuoksi tavarantoimittajat eivät pysty toimittamaan kaikkia tuoreita tuotteita viikonloppuna. Tämän takia lauantaille ei voi tilata tuoreita leipiä, eikä kaloja.


Keskiviikko 29.3.2023 on viimeinen tilauspäivä Reinin Lihan karitsoille ja Viltgårdenin tuoretuotteille. Myös ruukkuyrtit toimitetaan ennakkotilauksen mukaan. Nämä ennakkoon tilatut tuotteet toimitetaan ti 4.4. – to 6.4.


Kalatukku Erikssonin, Maxin kalan, Uudenmaan Herkun, Kakkutalo Gilanin ja Osaka Sushin tuotteita ei toimiteta lauantaina 8.4. Viimeinen toimituspäivä ennen pääsiäistä näille on torstai 6.4.


Leikkokukkien toimituspäivä pääsiäisviikolla on poikkeuksellisesti torstai 6.4.

Juhlapyhät vaikuttavat muutamin poikkeuksin toimitusaikatauluumme:

Pitkäperjantai 7.4.2023 Ei toimituksia
Lauantai 8.4.2023 Tilattava viim. ke 5.4.
Maanantai 10.4.2023 Ei toimituksia
Tiistai 11.4.2023 Ei toimituksia

Pääsiäisen jälkeen toimitamme seuraavan kerran ke 12.4., jonne tilaus tulee olla tehtynä normaalin toimitusrytmin mukaisesti viimeistään ma 10.4.

Pääsiäisenä löydät kaupastamme myös ruukkuyrttejä.

Maassa kasvavat yrtit ovat puuvartisia, rakenteeltaan tanakoita ja vantteria. Puuvartisten yrttien säilyvyys on parempi kuin pienien ruukkuyrttien. Puuvartiset yrtit kestävät erittäin hyvin kuumentamista ja soveltuvat erinomaisesti pitkään haudutettaviin ruokiin.
Kesällä puuvartiset yrtit voi siirtää ulos kasvamaan. Saat ruukkuyrtit säilymään kesään saakka viileässä ja valoisassa paikassa säännöllisellä kastelulla. Ylimääräiset yrtit voi myös kuivattaa ja käyttää maustamiseen aina tarpeen mukaan.

Tilaathan yrtit viimeistään keskiviikkona 29.3. ja me toimitamme ne kotiisi tiistaina 4.4.- torstaina 6.4. tilauksesi mukaan.


.

Jaa artikkeli: