Toggle Nav

Ajankohtaista

Kitchen Joy – Thaimaallisen hyviä uutuuksia!

Kitchen Joyn syksy on uutuuksien juhlaa, sillä valikoimamme kasvaa kauan odotetulla thaikeittiön klassikolla: Pad Thai -kuutiolla nuudeleilla höystettynä. Tämä thaikuutio pitää sisällään aitoa Pad Thai -kastiketta, jossa yhdistyvät tuoreet kasvikset, kana ja herkulliset thaimaalaiset maut. Maku ei ole tulinen, joten Pad Thai sopii koko perheelle.

Eikä siinä vielä kaikki – nyt voit herkutella myös Kitchen Joy gyoza-tuotteilla! Gyozat ovat täydellinen ateria sellaisenaan tai niitä voi herkutella yhdessä thaikuutioiden kanssa vaikkapa alkupalana. Gyozoiden valmistaminen on helppoa: lisää vain tilkka vettä pakkaukseen ja lämmitä. Jos puolestaan haluaa rapeaa makua pintaan, gyozat voi paistaa myös pannulla ja nauttia illanvietossa yhdessä ystävien kanssa. Gyoza-kuutiot sisältävät teriyaki-kastikepussin, joka kaadetaan lopuksi gyozojen päälle täydentämään makuelämystä.

Kitchen Joy -kuutiot ovat suunniteltu nykyaikaiselle nautiskelijalle, joka arvostaa aikaa, mutta ei halua tinkiä laadusta tai mausta. Herkullisen aterian valmistaminen ei ole koskaan ollut näin helppoa tai nopeaa!

Klikkaa thaimaallisen hyvät Kitchen Joy -ateriat ostoskoriisi.

.

Jaa artikkeli: