Huom! Osa tämän kaupan toiminnallisuuksista on estynyt! Sivulla asioiminen on sinulle miellyttävämpää kun luet ohjeen kuinka toimia.

Toggle Nav

Ajankohtaista

Uusi poikkeusajan PopUp verkkoruokakauppa

Uusi palvelu toimittaa vessapaperin ja kotitavarat mummonkin kotiovelle

Kun koronavirustilanteen vuoksi ihmisten liikkumista kehotettiin rajoittamaan, tunnetun Kauppahalli 24-verkkoruokakaupan tilausmäärät räjähtivät. Rinnalle päätettiin pikavauhdilla perustaa uusi Kotikaappi24 – palvelu. Pop up- verkkokauppa vastaa kasvaneeseen kysyntään koko valtakunnan laajuisesti.

- Kauppahalli24:n kapasiteetti on rajallinen. Tuoretuotteet, kylmätuotteet ja pakasteet tuovat omat rajoituksensa, emmekä pystyisi kasvattamaan niiden toimitusmääriä näin nopeassa aikataulussa tarpeeksi. Siksi rakensimme rinnalle toisen verkkokaupan, joka palvelee vain kuivatuotteilla, mutta koko Suomeen, liiketoimintajohtaja Hanna-Kaisa Risku Kotikaappi24 -palvelusta kertoo.

Kotikaappi24 -palvelusta voi tilata kotiin nimensä mukaisesti kaapissa säilytettäviä kotivaratuotteita, myös suurien hamstrausmäärien kohteena nähtyä vessapaperia. Valikoimasta löytyy noin sata erilaista pitkään säilyvää, helposti kuljetettavaa tuotetta, joiden saatavuus on hyvä nyt poikkeuksellisena aikana.

-Näiden kuivatuotteiden säilytys, kerääminen ja kuljettaminen vaatii paljon vähemmän resursseja, joten se pystytään tekemään eri henkilökunnalla ja eri tiloissa nopeasti ja tehokkaasti rasittamatta Kauppahalli24:n resursseja, Risku kertoo.

Ruokatoimitukset tilataan netistä ja ne toimitetaan koko Suomen alueelle kotiovelle tai noutona postin automaatista tai pisteestä. Toimitusaika vaihtelee kahdesta viiteen päivään. Palvelun avulla voit auttaa myös vanhusta, jonka luona ei tällä hetkellä saa mennä käymään.

-Nyt kehotetaan soittamaan mummulle vierailun sijaan. Kun soitat hänelle, kysy samalla, mitä hän tarvitsee. Jos hän ei osaa käyttää nettiä, voit tehdä tilauksen hänen puolestaan ja auttaa aivan konkreettisesti.

Palvelu on perustettu akuuttiin tarpeeseen ja sen avulla tahdotaan aivan aidosti tarjota helpotusta turvaamalla perustarvikkeiden saatavuus haastavana aikana. Vasta kaksi päivää auki ollut uusi verkkokauppa on otettu vastaan hyvin.

- Heti kun kauppa aukesi, tilauksia alkoi tulemaan. Niitä on tullut tasaisesti ihan kaikkialta Suomesta, pääkaupunkiseudulta ja maakunnista.

Erityisesti on tilattu, kuinkas ollakaan, vessapaperia, mutta yhtä lailla myös vehnäjauhoja, tonnikalaa, riisiä ja muita hyvin säilyviä ruokatarpeita. Haastavana aikana hemmotteluakaan ei ole unohdettu.

- On ollut ihanaa huomata, että ihmiset muistavat hemmotella itseään ja toisiaan herkuilla. Laku - ja herkkupähkinäpussejakin näkyy tilauksissa.

Nopeasti kasattu pop up- kauppa palvelee niin kauan kun kysyntää riittää.

- Kukaan ei tiedä, kauanko tämä tilanne kestää. Elämme tilanteen mukaan ja pidetään kauppaa auki niin kauan on kun sille on tarvetta, Risku lupaa.

Tutustu Kotikaappi24 - verkkokauppaan tästä: www.kotikaappi24.fi

Seuraa Kotikaappi24:sta somessa:

www.facebook.com/kotikaappi24

www.instagram.com/kotikaappi24

www.twitter.com/kotikaappi24

Jaa artikkeli: