Toggle Nav

Ajankohtaista

Kevään ja kesän paras pizza on koukuttavan yksinkertainen!

Hungry Chef suoraan kotiovelle!

Yksinkertainen on kaunista ja usein ruoanlaitossa myös maukkainta! Mikä voisi olla täydellisempää kuin juuri pizzauunista ulos nostettu, höyryävän herkullinen pizza margherita. No vaikkapa hieman tästä hieman kipakampi versio, pizza Diavola, jossa makua tuo Hungry Chefin ’Nduja salamilevitteen lisäksi Diavola Pizzakastike!

Chefin suositus pizzauunissa tai grillissä paistettavaan pizzapohjaan käytettäväksi on uusin Nascosto 00-pizzajauho, joka kestää pitkän kylmäkohotuksen ja on superherkullisen pohjan salaisuus. Kotiuunilämpötiloihin taas parhaiten toimii se tuttu Hungry Chefin 00-pizzajauho. Täytteet tietenkin voi valita itse, mutta pitkään kirsikkatomaateista hauduteltu pizzakastike tuo juuri sopivan pohjan kaikille täytteille! ’Nduja -pizzan ohje löytyy täältä >>

Joka päivä on pizzapäivä, kesällä ehkä joka päivä voi olla grillipizzapäivä! Tulisempiin ja vähemmän tulisiin pizzoihin ainekset löytyvät Kauppahalli24:sta!

.

Jaa artikkeli: