Toggle Nav

Ajankohtaista

Arvid Nordquistin luomukahvit

Valitse kahviksi luomua ja reilumpi jälkimaku!

Me suomalaiset juomme eniten kahvia henkeä kohden koko maailmassa – noin 10 kiloa vuosittain. Kahvi kuuluu oleellisena osana monenlaisiin hetkiin arjessa ja juhlassa. Miksi emme siis valitsisi kahvia, joka ei ainoastaan maistu hyvältä, vaan jossa on myös reilumpi jälkimaku? Yksi tapa tehdä hyvää yksi kupillinen kerrallaan on valita luomukahvi.

Yhä useampien kiinnostuessa kahvin alkuperästä ja sen tuotanto-olosuhteista, on vastuullisesti tuotetun kahvin kysyntä ja tarjonta tasaisesti kasvanut. Luomu-merkitty kahvi kasvatetaan aina ilman kemiallisia torjunta-aineita, jotka vaikuttavat haitallisesti luonnon monimuotoisuuteen ja ovat vaarallisia käsitellä. Myös keinotekoisten lannoitteiden käyttö on kielletty ja ne korvataan luonnollisemmilla vaihtoehdoilla. Näin vesistöjen rehevöitymisriski ja vaikutus biologiseen tasapainoon ovat huomattavasti pienemmät.

Laaja valikoima luomukahveja

Arvid Nordquistilta löydät laajan luomukahvien valikoiman – aina vaaleapaahtoisesta Blond-kahvista tummapaahtoiseen Rekoon ja erittäin tummaan Amigakseen, joka ostetaan naisten pitämiltä kahvitiloilta. Saatavana on niin suodatinjauhettuja vaihtoehtoja, kuin kokonaisia papujakin, myös Espresso-papuja. Useimmilla luomukahveilla on myös Reilun kaupan merkki. Loputkin kahvit ovat aina 100% vastuullisesti sertifioituja.

Arvid Nordquist on ruotsalainen perheyritys, joka on vuodesta 1884 lähtien tuonut maailman makuja Pohjoismaiden markkinoille vahvojen kansainvälisten tuotemerkkien ja oman paahdetun kahvin muodossa. Makuelämys on aina ollut Arvid Nordquistilla keskiössä. Huolellisesti tuotetut ruoat ja juomat vain maistuvat paremmalta. Siksi Arvid Nordquist tarjoaa Pohjoismaiden ainoana kahvipaahtimona yksinomaan 100% vastuullisesti sertifioitua kahvia parhaan makuelämyksen takaamiseksi. Arvid Nordquist pyrkii myös vähentämään ympäristövaikutuksiaan koko arvoketjussa, ja kompensoi ne päästöt, joita ei vielä pystytä poistamaan kahvinviljelymaissa tehtävin puuistutuksin.

Arvid Nordquist – Runsas maku. Reilu jälkimaku.

Tilaa nyt kahvit turvallisesti kotiovellesi!

.

Jaa artikkeli: