Toggle Nav

Ajankohtaista

Semper Oat bowl - uusi herkullinen kauravälipala lapsille!

Semper Oat bowl - uusi herkullinen kauravälipala lapsille!

Semper Oat bowl on yli 8kk ikäisille lapsille tarkoitettu kauraa ja hedelmää sisältävä sokeroimaton välipala. Hyvänmakuinen ja terveellinen kauravälipala on pakattu käteviin pikareihin, josta lapsen on helppo syödä itse lusikalla. Oat bowl voidaan syödä joko kylmänä tai lämmitettynä ja kevyen pakkauksen ansiosta se on helppo ottaa mukaan retkille. Omenapalat ja raastettu kookos yhdessä isokokoisten kaurahiutaleiden kanssa antavat tuotteelle mukavasti purutuntumaa ja tekevät siitä pelkkään hedelmäsoseeseen verrattuna täyttävämmän vaihtoehdon. Tuplapakkaus sisältää 2 x 130 g pikaria.

Makuvaihtoehtoja on kaksi:

• Kaura, mango & kookos: maukasta mangoa ja kookosmaitoa. Raastettu kookos tuo lisämakua ja rakennetta. Maidoton!
• Kaura, omena & kardemumma: omenaa sekä paloina että soseena yhdistettynä ihanan pehmeään jogurttiin. Kevyesti maustettu kardemummalla.

Kaikki Semper lasten välipalat on valmistettu ilman lisättyä sokeria, lisäaineita ja säilöntäaineita. Raaka-aineet valitaan aina tarkoin, jotta ne täyttävät lastenruoan tiukat raja-arvot ja kriteerit. Ainesosat ovat laadultaan lastenruokatasoa, mikä tarkoittaa, että ne ovat lastenruokia koskevan lainsäädännön mukaisia ja täyttävät alle 3-vuotiaille lapsille tarkoitetulle ruoalle asetetut tiukat vaatimukset.

Tilaa nyt uudet herkulliset lasten kauravälipalat turvallisesti kotiovelle!

.

Jaa artikkeli: