Toggle Nav

Ajankohtaista

Ruokaisat Organix vihannessoseet perheen pienimmille!

Organix luomu vihannessoseet

Organix luomu vihannessoseet ovat herkullisia täysipainoisia aterioita perheen pienimmille. Ateriat sisältävät luomuvihannesten lisäksi kvinoaa, linssejä ja oliiviöljyä, joista lapsi saa kaikki tarvitsemansa ravinto-aineet. Sileän koostumuksensa ja miedon makunsa vuoksi soseet sopivat hyvin ensisoseeksi ruokaan tutustuville lapsille.

Kasvisruoka on maittavaa ja terveellistä

Lapselle voi hyvin tarjota kasvisruokaa pienestä pitäen. On kuitenkin tärkeää varmistaa, että lapsi saa tarpeeksi proteiinia, jota tärkeässä kasvuvaiheessa tarvitaan. Organix vihannessoseiden sisältämä kvinoa ja linssit sisältävät runsaasti proteiinia ja kuitua, mikä tuo aterioihin täyteläisyyttä ja ruokaisuutta. Lisätty oliiviöljy takaa riittävän välttämättömien rasvahappojen saannin, samalla kun se antaa ruoalle ihanan pehmeän koostumuksen.

Aina luomua, ei mitään ylimääräistä

Kaikki Organix -tuotteet on valmistettu ilman lisäaineita ja säilöntäaineita. Tuotteisiin ei myöskään lisätä suolaa tai sokeria. Raaka-aineet valitaan aina tarkoin, jotta ne täyttävät lastenruoan tiukat raja-arvot ja kriteerit. Ainesosat ovat laadultaan lastenruokatasoa, mikä tarkoittaa, että ne ovat lastenruokia koskevan lainsäädännön mukaisia ja täyttävät alle 3-vuotiaille lapsille tarkoitetulle ruoalle asetetut tiukat vaatimukset.

Tilaa nyt uutuudet turvallisesti kotiovelle!

.

Jaa artikkeli: